neděle 13. září 2015

Vysněný svět levice je fuč

A víte co je zajímavé? Že příznivci levice považují Klause za zločince. A přitom byl jen u vzniku privatizaci. Ale nebýt odsouhlasení privatizačních zákonů federálním parlamentem a národními parlamenty tak se privatizace nekoná. A neříkejte, že je Klaus při tom držel pod krkem (500 lidí). Nikdo nikdy nechytil Klause za ruku, že by za privatizační prodeje něco bral. Ale všichni Klause odsoudí jen za domněnky, že to tak určitě bylo. Bez důkazů! Zato Rath byl přichycen při činu (díky odposlechům se vědělo, kdy dojde k předání peněz), s důkazem u sebe. Ale ti stejní, kteří mají jako jediný důkaz, že Klaus je zločinec, jen to, že byl u vzniku privatizace, najednou mají Ratha, i s důkazy v ruce, za nevinného a oběť systému. Opravdu zvláštní myšlení levičáků.

Vlastně, čemu se divím. Ono se totiž levici povedlo herojské dílo. Zeman to načal, ale až jeho nástupci to dovedli k dokonalosti. A za Paroubka i s pomocí Rátha, už to bylo dokonalé, že dokonalejší to být už nemůže. Povedlo se jim, že jejich příznivci, média, ale i ti, který nepatří na žádnou stranu příznivců, uvěřili tomu, že existuje jen jedna chobotnice. A to modrá. Hlava je ODS a mozek je Klaus. A co chapadlo, to další pravicová strana, další lobbistická skupina, další kmotr a celé to potom sahá až do podsvětí. No a najednou, k úžasu a zděšení všech, kteří už věřili levicovému pohledu na svět, se ukázalo, že máme i oranžovou chobotnici. A tak se těžko věří, že by nějaká oranžová chobotnice také byla.

A tak se na Rátha hledí jako na oběť, ne tak, jako by se hledělo na Kalouska, Klause, Nečase… kdyby se jim stalo to stejné. U nich se to přeci předpokládalo. U nich se to vědělo, jen se čekalo na odhalení. Ale u křišťálově čistého levičáka, a ještě k tomu ledoborce pro ničení pravice Rátha, je to o to větší zděšení. Mě sice okamžitě napadne, že největší křiklouni křičí právě proto, že nejsou sami čistí: zloděj křičí, chyťte zloděje, ale chápu poblouzněné levičáky, že jejich ikona přeci nemohla být tak špatná. Nemohou to připustit. Nemohou připustit, že se tak blbě nechali oklamat. Vždyť to bylo přeci tak jasné: pravice-špatné. Levice-dobré. Tak kde udělali soudruzi chybu??? Nyní je ten jejich svět na kousíčky. Komu nyní věřit? Co si počít? Jak teď máme nadávat té pravici? Cos nám to bože udělal? Jak budeme žít, když není ten svět tak černobílí?

Žádné komentáře:

Okomentovat