neděle 27. září 2015

Kdy je začneme trestat?

Nejhorší je, že komunisti a ti staří si myslí, že díky nim jsme se měli všichni lépe a mohli bychom se mít díky nim opět lépe. Bohužel si ti, kdo jim naslouchají, neuvědomí, že před válkou jsme měli stejnou ne-li větší životní úroveň, než Němci. Po válce jsme nebyli ani z tisíciny tak poničení, jako Němci. Možná že, nebýt komoušů, jsme na tom mohli dnes být minimálně stejně ne-li lépe, než Němci. Ale vysvětlujte to "hluchým a slepým". A na závěr, jedna odpověď mé bývalé kolegyně, na blbé keci její tchyně: Co nadáváte. Vy jste to tu pokurvili a my to akorát musíme pracně napravovat. A jistě, možná bychom teď neměli tolik paneláků, my bychom měli tolik vlastních domků. Rozumná to žena. :-D 


A jak si někteří myslí, jak jsou poctiví. Ale ono je to spíše tím, že tu zatím nepřišli k moci, proto za 20 let, nejsou namočení v žádných kauzách. A zároveň nejsou postihovány za kauzy z dob totality. Proč? Protože u policie, soudů a na prokuratuře, jsou ještě většinou ti, co tam byli za socialismu. A tak, kdyby to postihovali, tak by vlastně přiznali: byli jsme špatní a svou špatnou prací, jsme napomáhali systému. A taky proto, že spousty novinářů A politiků, byla u nich, a tak jim ten stav vyhovuje, a netlačí na prošetřování zločinů komunismu. Myslím, že to je jediný důvod, proč ještě nebyla KSČ(M) a její odnože, zakázaná. A proč nejdou k soudu vydavatelé a šiřitelé komunistických blábolů, a nositelé komunistických symbolů. Zato vydavatel mein kampf šel k soudu hned, a DS byla zakázána hned, a nositelé nacistických symbolů, jak by smet. To je sice v pořádku, když se hlásí k nacismu. Ale, proč se takto nepostihuje i ten, kdo se hlásí ke komunismu??? Vždyť oni překračují nejen svou činností, ale i svou existencí, naše zákony. Proč? Protože většina, co by je soudili, by museli přiznat, že byli špatní!

A co zkusmo s komunisty a jejich příznivci, zacházet jako za socialismu? Pravda, třeba co se týká obchodů, služeb, infrastruktury, tam by se muselo improvizovat. Třeba by mohli navštěvovat jen obchody, zásobené hezky po socialisticky. Telefon (mobil), PC, by neměli vůbec (tak ať si zkusí, jak se čekalo léta na telefon.). A kdyby chtěli kupovat něco i v normálním obchodě, tak za nějaký úplatek. Nesvoboda, nemožnost cestování, perzekuce, vyhazov z práce a školy a kriminalizaci, tak to by nebylo těžké. Myslím, že by se jim to nelíbilo, co? To by bylo řevu. Jen nevím, jestli by si uvědomili, že jeto ten jejich komunistický ráj na zemi?

Pro příznivce komoušů, jedno připomenutí, jaké měl myšlenky jejich bůh: První nácek - Karel Marx (citát z 16.4.1855):
Třídy a rasy příliš slabé na to, aby se přizpůsobily novým životním podmínkám, musí uvolnit cestu. Musí zahynout v revolučním holocaustu. Karel Marx to započal, byl předchůdcem moderní politické genocidy, veřejně obhajoval rasové vyhlazování.
Už v lednu 1849 napsal Marx v Neue Reinisch Zeitung: když nastane socialistická revoluce, dojde k třídní válce. Baskové, Bretoňci, Skotové a Srbové byli nazvání "rasovým odpadem" a označil je jako skupiny, které musí být zničeny. Mluvil o sprostotě a špinavosti Slovanů, Polsko podle něho nemělo žádný důvod k existenci.

Žádné komentáře:

Okomentovat