neděle 13. září 2015

Už na něj došlo.

Tak a je to venku. Nejsou jen modré straky, korupčníci, kmotři, jak nám hučela levice, ale máme i oranžové straky, korupčníky, kmotry. Průměrně myslící člověk to věděl. Levičák však byl přesvědčen, že oranžový hoši (Gross, Ráth, Palas, a budou další) jsou křišťálové čistší než křišťál. A jestli měl být Paroubek socanským bagrem, tak Ráth byl jeho radlicí či beranidlem. A ta se nyní ulomila. Ještě se toho hodně dozvíme. Už sexy "barg" mozek začal pomlouvat socany ve vedení krajů, myslím, že si to "Áda radlice" Ráth, nenechá líbit. A i jeho ženy, které nejspíš přijdou o blahobyt (jinak by si nenechali líbit ten bigamismus svého muže, pokud obě nejsou Arabky), tak si otevřou ústa, a potom bude ještě sranda. Protože není taková Evropská žena, která by nezištně milovala muže, a věděla, že není sama. Jedině, že ta láska není nezištná, pak ale musí být velmi štědře placená. Hodně štědře, protože Ráth neměl ženu a milenku, ale regulérní dvě ženy a dvě rodiny (i když neoficiálně, protože bigamie není u nás povolená).

A i Ráth si pro sebe nic nenechá. Oni jsou takový zlodějíčci a křiklouni ve skutečnosti srabíci. Myslím, že se ještě ukáže, jaký je Davídek bonzáček. Jak se z "chlapáka" stane chlapeček. Jen co zjistí, že ho jeho partaj hodila přes palubu. Jen co zjistí, co ho čeká. Jen co mu to dojde. Blahobyt fuč. Život bigamisty fuč. Už se nikdy nedostane na vrchol. Který "sebevrah" by se chtěl špinit? Soudy o alimenty. No páni, až mu to dojde, nejdéle po rozsudku, budou ještě padat hlavy. Nebo? Věřím, že má spousta jeho spolu straníků a kmotrů z ČSSD zadnice stažené. Možná že mu za doživotní mlčení zaplatí.

Jo, a nyní jsem zvědav na veřejné zpravodajství médií. Jestli jsou tak objektivní, jak se dělají. U pravicových politiků si teda rozhodně servítky neberou. Jsem vážně zvědav. Objektivita zpravodajství by měla být taková, že se všichni oprostí od NEPRAVDIVÉ informace o modrých či pravicových strakách, tunelech, kmotrech, korupcích. Ale mělo by se používat: rudí, oranžoví, modří, zelení, černí…, nebo jednoduše: političtí na příč stranám, nebo prostě: neurčovat barvu a stranu, ale prostě informovat o strakách, zlodějích, tunelech, korupci, kmotrech, s tím, že by se až konkrétního politika řeklo, z které strany pochází. Bude socanům teď ouvej. Přišli o svého nejrazantnějšího demagoga, populistu, trhače pravice. Že by se blýskalo na lepší politické časy? Tedy, už žádný populistický keci, prolnutý demagogií a osobním napadáním, kdo má více viny na dnešním stavu? A místo toho, konečně přijde čas, konstruktivní práce pro zem a lid? Pozůstalý: chudino, důchodci, levicový snílci o rovnostářské budoucnosti bez společenských třít, už nebude Ráth.

Ráth je mrtev, ať žije Ráth. Pozůstalý, najděte si jinou ikonu, jinou modlu. Bude sranda na levici, lidi, to bude krásné jaro a léto. Jo, milí levicový voliči, neplačte, přijdou nový bojovníci za vaše práva.

Žádné komentáře:

Okomentovat