neděle 27. září 2015

Důsledek výsledku konce války

Levicovost národa a tolerance ke komunistům a silná averze k nacistům, a symbolům obou ideologií, má jediný důvod. Jasný důsledek průběhu a výsledku 2 s.v. Kdyby nejdříve Hitler vyhrál na sovětama, tak by celý svět poznal zrůdnost komunismu. Takto měli komunisté dalších 40 let času, aby zahladili stopy své zločinnosti. To nacisté neměli. Ale kdyby vyhráli válku, tak taky věřte, že by po 40 letech, nezůstalo po koncentrácích ani památky. A dnes by hákový kříž nevadil, zato by se pronásledovala rudá hvězda. A přitom to jsou dvě strany jedné mince.



To že jsou stejní, ukazují dějiny. Jejich kolaborace se ukázala při Mnichovu. Nezajímal je vlastní národ, a zem už vůbec ne - byla kapitalistická. Zajímal je názor Stalina a ten v té době byl s Hitlerem kamarád a spojenec. A tak jejich tisk velebil národní socialismus. Začal ho nenávidět až po napadení SSSR. Že se nezměnili a záleží jim jen na mezinárodním komunismu, dokázali při úmrtí Havla. Nazývali ho vrahem (podporoval akce NATO), ale když skapal zločinec Kim, tak se rozplývali v jeho velebení a dokonce vynadali Nečasovi a Klausovi, že jako představitelé státu, neposlali kondolenci. Hledat důkazy a připomínat, a časem se snad na komouše budeme dívat stejně, jako na nacisty.



To jak komouši myslí, ukazuje další příklad. Nikdy jim nešlo o lidi, ale o moc. Třeba bohatí, chudí, nezaměstnaní, bezdomovci, placené zdravotnictví a školství, jim strašně vadí na kapitalismu. Ale v Číně jim to stejné nevadí. Prostě: kapitalistický nezaměstnaný je chudák, komunistický nezaměstnaný je v pořádku. A kapitalistický boháč je vykořisťovatel, komunistický už ne. Tohle by měl někdo komunistům a jejich příznivcům, stále říkat. Není to dostatečný příklad, jejich prolhanosti a zákeřnosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat