neděle 13. září 2015

Krok k čemu? Máme se bát?

Jsem v šoku, co se děje. Je to opravdu zvláštní, že ministr padne, aniž by se minimálně pár dní nepropíralo, že něco udělal či neudělal a měl, a tak půjde od válu. Dalo se čekat, že levicový konspirátoři a opozice, se toho okamžitě chytne a přejde do útoku. A už tu běží to, že to je kvůli jeho (ministra Pospíšila) bezvadné práci s korupcí, která konečně nese ovoce. A tak se ty velké mocné ryby, začali bát. No a z obavy z prozrazení, potrestání, nebo zabránění v další trestné činnosti, se rozhodli utnout tu snahu ministra Pospíšila. A tak ho odstranili. Tím se vlastně ukázalo, že je Klaus, ODS, celá pravice, prohnilá, a že ve skutečnosti nechtějí nic řešit, šetřit a vyšetřit. Že chtějí dál krást a chránit své kmotry.

To by byl průser! To by byl takový průser, že se tomu nechce věřit, že je to byla pravda. Kdyby se ukázalo, že najednou se nic nešetří, opět zametá pod koberec, zase by se tu vesele kradlo a nikdo by nikdy nebyl chycen. Osobně doufám, že k odvolání ministra Pospíšila, byli skutečné problémy, které nezvládl. Přeci nemůžou být Klaus, Nečas, vláda, ODS, celá pravice, takový politický sebevrazi? Přeci nemohou být takový hlupáci, aby to odvolání nebylo odůvodněné? Nechce se mi věřit, že by za tím stálo to, že tím kryjí své zlodějny, své kmotry? Copak si neuvědomují, že to by bylo pro ně mnohem horší, než to, kdyby je postupně všechny odhalili? Odhalení všech, by zdaleka nenapáchalo tolik zla, jako postarání se o to, aby odhaleni nikdy nebyli.

Každopádně, pane presidente Klausi, pane premiére Nečasi. Nyní prohráváte zápas, který se po Rathovi zdál být vyrovnaný. Dokonce jste mohli přejít do útoku. Místo toho jste si dali vlastní gól, a zápas je vyrovnán. Jsem zvědav, jak přerušení hry, opět rozehrajete. Myslím, že se vám bude hrát hodně špatně, protože 90% hlediště vás nyní vypískává. Bohužel, i vaši fandové. Budete muset nyní hrát už bez jediné chyby. V atmosféře pískajícího publika, vám to tedy nezávidím. Jak obhájíte tento vlastňák? Musíte ho obhájit a další hrou dokázat, že ten vlastňák neplatí. To dokážete jedině tím, že dokončíte boj s korupcí. Že dokončíte vše, co jste slíbili na počátku tohoto zápasu.

Jinak jste právě prohráli jakékoliv právo na moc. Porazili jste pravici a znehodnotili jakékoliv pravicové myšlenky. Dopomohli jste levici přihrát voliče. Dopomohli jste dalším lidem uvěřit, že to s tím Ráthem asi nebude tak, jak to vypadá. Dopomohli jste radikálům (komoušům, náckům, fašounům) zvýšit jejich šance na úspěch. Myslím, že budete muset hodně vysvětlovat. Jste si jist, pane Nečasi, pane Klausi, že to dokážete vysvětlit? Jestli ne, tak odejděte. Jestli něco kryjete, odejděte. Jste-li si jisti, že jste udělali správný krok, zůstaňte, a vysvětlete důvěryhodně, proč. Zachraňte pravici a její myšlenky. Protože, pokud nebudete mít důvěryhodné vysvětlení, tak v Čechách pravice skončila. Skončila ODS, nejsilnější pravicové strana. Skončila poslední naděje lidí v právo, poctivost, čest, morálku. Národ se bud shrbí, v beznaději na změnu, nebo se vzbouří, a potom, bůh nás hraň. Máme se bát???

Žádné komentáře:

Okomentovat