neděle 13. září 2015

Fandím vládě, protože souhlasím s reformami

Gratuluji k pokračování vlády, a k dokončení reforem. Prosím vás, nyní vás čeká spousty práce. Musíte co nejdříve dokončit (ale neodfláknout) reformy. Musíte přesvědčit lidi o prospěšnosti reforem. Vyvarujte se jakých koliv vládních sporů, protože díky médiím i levici, vás lidé vnímají jen jako rozhádané děti na pískovišti. Musíte hlavně urychlit zákony proti korupci. To je: průhledné státní zakázky, průhledné financování, zveřejněné majetky a akcie na jméno. U politiků, úředníků, firem, které žádají státní zakázky a dotace. Zavést osobní odpovědnost politiků a úředníků. Vyšetřit a v případě zjištění viny, soudit a odsoudit ty, co jsou, minimálně, za těmi většími a největšími kauzami. Ta korupce, veřejně tajné zlodějny, nepotrestání viníků, nezjistitelný majetek firem, politiků, úředníků, více méně beztrestnost za špatná rozhodnutí politiků a úředníků, to lidi štve nejvíce.

Musíte všechny vaše kroky, všechny vaše úspěchy, presentovat a vysvětlovat sami. Každý den, třeba každou hodinu. Snažit se dostat do médií. Snažit se mluvit, psát, a v debatách se ptát levice, jaké oni mají řešení. Konkrétní, ne ve stylu levicových odpovědí: máme lepší. (no ale jaké?) no jiný (ale jaké!) jiný a lepší…. To pro vás nesmí být odpověď. To jim klidně vpalte do očí: TAK ŽE NEMÁTE ŽÁDNÉ! Média a levice, to za vás neudělají. Naopak, vám budou škodit. Musíte mít spousty síly, vůle pokračovat, jasný plán.

Protože levicoví bossové z KSČSSDODBORŮ už nyní nabíjejí "zbraně" a budou burcovat veřejnost. Budou čím dál zběsilejší, minimálně do prosince 2013, kdy už to nebude mít cenu (na předčasné volby). Pokud vy nebudete své kroky, plány, reformy, úspěchy dostatečně presentovat, tak oni budou dostatečně presentovat vaše neúspěchy a vaše kroky, plány, reformy, budou lidem presentovat po svém. Buďte tedy hlasitější, viditelnější. Nebude to lehké. Bossové mohou sáhnout i k provokacím. Ale pokud si věříte, pokud jste přesvědčeni o své práci, nenechte si vzít vůli jí dokončit. Tak hodně štěstí, síly, vůle, odvahy a úspěchů v práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat