neděle 27. září 2015

Co lidi vede do náruče komoušů?


Docela by mě zajímalo, proč lidi stále věří straně, která vraždila, zavírala, pronásledovala nepohodlné, vyhazovala ze zaměstnání a škol, kradla (a ne jen při znárodnění, ale okradla i ty nejchudší, při měnové reformě), vyvlastňovala, vyháněla z domovů. Postupně zavřela celý národ (zadrátované hranice a zákaz volného cestování). Jak to, že této zločinecké organizaci někdo stále věří? A co vlastně od nich čekají?

Myslí si snad jejich voliči, že už jsou fakt demokratický? Že nezavedou cenzuru (o kterou se snaží i nyní, když protestují proti informacím o jejich době)? Že nebudou zkorumpovaní (jak by nyní mohli, když nejsou na rozhodujících místech, což je jediný důvod, proč nejsou u žádných kauz)? Že snad opět bude zdravotnictví a školství zdarma (proboha, to nebylo ani za nich)? Že snad zvýší každému platy, důchody, dávky tak, že všichni budou mít stejně (to také neměli ve své době. Platy byli od 800 do 14 000 kč, a důchody byli od 0 - pro bývalou "buržoazii", továrníky, statkáře, feudály, až po á 5 000 kč. čísla jsou nepřesná, ale dají se zjistit přesná čísla)? Nebo si myslí, že budeme opět a navždy, všichni chodit do důchodu maximálně v 60 letech a budeme mít důchod ve výši dosavadního platu? Nebo si snad myslí, že opět budou rozhodovat o cenách? S tím, že nám zůstanou "kapitalistické" dnešní platy, ale budeme mít "socialistické" ceny, které byli před revolucí? Nebo si snad myslí, že bude opět vymahatelnost práva, že budou potrestáni všichni, co kdy, kde, provedli, zvláště ti korupčníci, hlavně z řad pravice? Že se snad zruší všechny restituce a privatizace, a vše co patřilo státu, opět bude státu patřit? Opravdu si myslí, že komouši už jsou jiní, polepšení, demokratičtí???

Opravdu by mě zajímalo, co vede ty voliče do náruče komunistů. Jestli si ale myslí, že vše co jsem napsal, opravdu zavedou a provedou, tak jsou to hlupáci nebo hodně naivní a věcí neznalý lidé. A nebo to jsou jen prostě závistivci, který si mysleli, že po revoluci (89) budou kapitalisticky žít, za socialistických podmínek. Zkrátka se na systému nic nezmění, jen budou mít ten blahobyt, co mají na západě. A to hned, a všichni na tom budou stejně, aniž by pro to něco udělali. Že jim stát zajistí, ten kapitalistický blahobyt, aniž by pro to něco udělali. Protože na blahobyt mají přeci nárok všichni, ne? Proč by měl blahobyt mít jen někdo? Přeci, jak mile se narodím, mám právo žít v dostatku a blahobytu! Jak mile dospěji, mám právo žít v dostatku a blahobytu! Jak mile nastoupím do zaměstnání, aniž bych ještě něco udělal, mám právo žít v dostatku a blahobytu. Jak mile dosáhnu určitého věku, mám právo žít v dostatku a blahobytu, ať jsem něco dělal či ne! To dá rozum, no né?

Mě osobně je jasné, že nemůžu žít jako Rothschild, pokud budu jen zaměstnanec, odpíchnu si jen svých 8 hodin, a pak budu doma u telky trávit volno po práci a o víkendech. Ale přeji každému úspěšnému a bohatému, který si svůj blahobyt zasloužil prací a nápady. A obdivuji je, že tomu věnovali celé dny, bez víkendů a dovolených. A že toho dosáhli, a na cestě k tomu, stále zůstali poctivý.

Komunistická cenzura sklízí své plody až dnes. Lidé si myslí, jak jsou ty komouši čestný, poctivý, ale jen díky tomu, že o jejich nepoctivosti a nečestnosti, nikdy, když byli u moci, nečetli a neslyšeli. Protože ani nemohli, když to bylo zakázané. I proto budou ještě za sto let, pro jejich příznivce a pro odpůrce pravice (a zvláště ODS), pravice (a zvláště ODS), jen zloději, tuneláři, korupčníci. Protože o tom vědí, slyšeli to a četli. To že i komouši, když měli moc, byli stejní, ohledně té zlodějny, korupce, tunelů (jinak byli horší), to nevědí, protože to nečetli a neslyšeli. A tak si myslím, že si komouši denně říkají: ZLATÁ CENZURA!

Žádné komentáře:

Okomentovat