neděle 27. září 2015

Připomínání zločinů komunistů není antikomunismus ale nutnost


Ani připomínka zločinů KSČ(M) nedokáže lidi probudit, a opět je volí a volí… Heliodor Píka, Milada Horáková, a další stovky a tisíce, popravených, zavražděných při výslechu a v komunistických koncentrácích, zastřelených na hranicích. A stovky tisíc vězněných, vyhnaných z domova, doživotně pronásledovaných, s nemožnosti sehnat práci a studovat. Opravdu jsme národ ovcí (prasat), kterým nevadí, když je vedou na jatka, hlavně že nevedou zrovna je a mají šlichtu v korytě a chlívek, kde hlavu složí? Je mi hanba za takový národ. Je mi hanba za média, která vedou národ, k takovému myšlení. Je mi hanba i za politiky, umělce, a další celebrity, kteří národu nedávají takový vzor, který národ potřebuje, a tím je opět vedou ke komunistickým zločincům. Hanba všem médiím, politikům a celebritám. Díky nim tu zločinci opět budou vládnout.

Přestaňme konečně mlčet s tím, že by šlo o zbytečný antikomunismus, nebo: opožděný boj proti komunismu, nebo: vidění trávy růst, nebo: strašení. Přestaňme se vysmívat těm, kdo tu dobu připomínají. Používá se stejné vysmívání i v případě připomínání Německého národního socialismu? Přestaňme tvrdit, že dnešní KSČ(M) je jiná, polepšená, že už se nic nebude opakovat. V nesčetných projevech dokázali opak! Jistě, zatím neříkají nic o znárodnění, zakázané opozici, zrušení voleb, Vraždách a koncentrácích pro nepohodlné. ALE TO NEŘÍKALI ANI V ROCE 1946! A přestaňme se utěšovat, že svět je jinde, že by to nedopustil, že nemají za sebou SSSR... Lži, kterými se utěšujeme, nás jednou budou hodně mrzet.

Komunisti už nyní plánují vystoupení z NATO a EU. To by znamenalo, že jakýkoliv zákrok z venčí, pokud by to neodsouhlasila vláda (komunistická asi těžko, že? ), nebude možný. A pokud to pojistí smlouvami s RUSKEM a ČÍNOU, tak nám nepomůže nic. To že tu bude cenzura, pronásledovaná opozice, mizet lidi a kriminalizovat nepohodlné, (ne)svobodné volby, (Ruská cesta demokracie) je potom velmi uskutečnitelné. A nikdo snad nevěří tomu, že by USA a Rusko, kvůli nám začalo třetí světovou.

Důkaz, že se komouši nezměnili, a nikdy nezmění, je reakce na vůli lidu. Pokud se demonstrovalo jen proti pravici, pravicovým vládám tak to byla demokratická vůle lidu a to, že pravice a pravicové vlády, nevzali do zaječích, je nedemokratické pohrdání lidem. Ale jak mile se demonstruje proti komoušům ve vládách (zatím jen krajských), tak je to fašizující, nedemokratické, nerespektování vůli lidu (voličů levice). Zajímavý postoj. Dává tím za pravdu studentům, kteří protestují proti komoušským zástupcům v odboru školství. Jejich obava o překrucování dějin je tím pádem opodstatněná.

Žádné komentáře:

Okomentovat