neděle 13. září 2015

Lidi, probuďte se.

Nechápu, jak může národ, no vlastně celý svět, věřit, že komunisti jsou menší zlo, než nacisté a fašisté. A tak úřadům, zvláště policii, nevadí komunistické shromáždění. A to máme v zákoně komunismus označen, jako zločinný režim. Už nevím jméno, ale možná si někdo vzpomene. Ale na 1 máje, se jeden odpůrce komoušů pokusil na jejich mítinku jen projevit názor. Soudruzi se na něj sesypali, Grebeníček na pódiu ho nazval bláznem a požádal policii, aby zakročila. No a ta ho odvedla a ještě snad byl vyšetřován. Bylo to ještě za socanů. Myslím, že stále lidi nechápou nebezpečí a zvrhlost komunistů a jejich myšlenek (skutečných, ne těch dnes oficiálních).

Drtivá většina lidí si myslí, že už jsou polepšení a že nemají za prdelí sověty, tak čeho se bát? No, je to jako, kdybychom chytili běsnícího vlka, nechali ho chvíli v kleci, a pak ho po letech pustili s tím: není se čeho bát. Ale to jsem odbočil. Drtivá většina lidí se za komunistů měla více méně dobře. Sice ne lépe, než dnes, ale špatně se neměli. Jako těch asi 5%, který komunisti pronásledovali. A ti hodně loajální režimu, nebo hodně "šikovní" se měli možná stejně nebo lépe, než dnes. To je právě to, proč lidem komunisti nevadí. A potom, média je nechali od 90 tých let na pokoji, a zabývali se nešvary nové doby.

Najednou se zapomnělo na komunisty a socialismus. A pokud se to nezmění, tak za chvíli nebude nikdo, kdo by tu dobu připomněl tak, jaká byla. Jen by se vzpomínalo na to, že rohlík byl za 50h, benzín za 7 kč, nájem za 350 kč... (1989), ale jaké byli platy, to se už neříká. A o nesvobodě, cenzuře, pronásledování,…? To fakt bylo? No to není možné???? by se ptala nová generace. Na tom musí zapracovat média, jinak se postoj lidí ke komunistům nezmění. Zato, ještě 60 let po válce, se tu stále připomínají zločiny nacismu a fašismu. Ale zločiny komunismu? Jako by nebyli! Nemělo by se šířit, že nebezpečí pro svět jde zprava, ale z konkrétní ideologie. A to je komunismus, nasicmus a fašismus.

Nakonec, fašisté i nacionální socialisté (nacisti), byli až do konce války, levicový, a budovali též socialismus, jako komouši. No, akorát po zákazu (po válce), a přibližně v 60 letech, po opětovném návratu jejich myšlenek, se jejich stoupenci postavili napravo. Nakonec, komoušům a jejich příznivcům, by se mělo připomínat, že podnikové rekreace, mateřská a dětské přídavky, státní školství a zdravotní péče, školky a jesle, veřejné prádelny a jídelny, dotované státem, vymysleli právě nacisté, ne komunisté. Všechny zmiňované ideologie mají toho hodně společného, včetně vražd, koncentráků, zákazů opozice, cenzury… Nakonec, díky komoušům, nebyli potrestání přímí velitelé vyhlazování Lidic. Byli v tajnosti propuštěni a měli sloužit jako agenti na západě. Další zrůdnost jejich myšlení. A přitom 40 let plkali nad památkou zavražděných, bestie rudý. Připomínat a připomínat. Lidi ztrácí paměť.

Viděl jsem krásný plakát, kde vedle sebe byli Stalin, Hitler, Mao. Hned se ohradili levicový příznivci, že Hitler tam nepatří. Ale Hitler byl socialista a budoval socialismus. Národní, na rozdíl od jeho kamarádů komunistů, který ho podporovali při rozbití demokracie v Německu (Výmarská republika), a nechybělo málo, a osa Německo-Itálie-Japonsko, se rozrostla o SSSR, který Hitlera zásobovalo surovinami (až do napadení sovětského svazu) a kteří budovali socialismus internacionální. Co myslíte, že znamená: nacismus? To je zkrácenina slov: národní socialismus. A Němci dodnes o Hitlerově době mluví, jako o budování socialismu. Tak že, než začnete chrlit moudra, jukněte se do dějepisu. Ale nejspíš vás strana naučila jen ten dějepis, který se tu za nich učil, a nejspíš by se po jejich návratu, zase učil, že? Já osobně bych tam přidal Lenina, který to vše začal realizovat, i když potom zjistil, že socialismus je blbost. Ale než to stačil změnit, tak umřel. Škoda, protože by komunistický bůh, socialismus nejen začal, ale i ukončil. Takto to pochopil až Gorbačov. (nepočítám ty snahy PLR, NDR, MLR, ČSSR, protože byli jejich vůdci jen lokaji velkého bratra, tak neměli šanci na úspěch).

Žádné komentáře:

Okomentovat