neděle 27. září 2015

Mé postoje v citátech

Pár mých citátu, které o mých postojích a názorech, řeknou více.



Podle mne "pravicoví" voliči podporují kapitál, čili svobodné podnikání a sociální služby jen potřebným podle zákona a individualismus.
"Levicoví" voliči podporují stát a sociální služby všem bez rozdílu podle zákona a upřednostňují zájmy společnosti před jedinci (individuality)
Pravicový volič chce mocný kapitál, levicový volič mocný stát. Oba svoje zájmy prosazují všelijak, zákony, trhem, ale i korupcí.
Stát by měl kapitál kontrolovat ne dusit, aby sloužil i demokracii a korupci tak omezit.

Demokracie a socialismus nemají nic společného, až na jedno slovo: Rovnost.
Všimněme si ale rozdílu, zatímco demokracie hledá rovnost ve svobodě, socialismus ji chce najít v omezeních a v poddanství.
Alexis de Tocqueville

Komunisté pro získání moci, udělají ze sebe Ježíše, chudáka i Rothschilda, aby ukázali, že myslí na všechny. Po získání moci, ale Ježíše i Rothschilda odstraní a ze všech udělají jedinou vrstvu: všichni si budou rovni (tedy stejně chudí), aby byli závislý na nich (státu), a tak lépe manipulovatelní.

Komunisté byli, jsou a budou, zločinci. Podávající jednou rukou chleba hladovým, ale v druhé za zády drží bič a za pasem za zády ještě ostře nabitou zbraň, kdyby se ti hladový, nezalekli toho biče, až ti hladový poznají, cenu toho chleba.

Hodnocení komunistických komentářů k informovanosti o jejich režimu, zvláště o popravených a proč si myslím, že komunisté jsou zrůdy:
Komunistům nevadí ani tak ti mrtví, ale to, že se informuje o jejich počtu, který považují za přehnané (jaká to podobnost s nacisty, kteří se bránili při počtu objetí holokaustu). Přirovnal bych to k masovému vrahovy, který by se hájil takto: nezabil jsme 100 lidí, ale jen 70. Tak nejsem tak hrozný, jak tu ze mě děláte.

Žádné komentáře:

Okomentovat