neděle 27. září 2015

Nepřipomínejme jen zločiny proti lidem, ale i proti ekonomice, státu a národu.


Myslím si, že na to jdeme špatně. Informovat jen o zločinech komunismu, je jako informovat jen o něčem, co se týká jen někoho, nikoliv všech. A těmto, komunisty postiženým lidem nemusí nikdy vysvětlovat, co jsou komunisti a jejich systém zač. Ty to poznali osobně, a ty je volit nebudou. Kdyby měli komunisté na svědomí holocaust nebo světovou válkou, bylo by to něco jiného. Nebo kdyby nestačili za sebou zamést stopy, jak se to nepovedlo nacistům (kdyby se jim to povedlo, respektive, kdyby měli dostatek času, jako komunisté, tak by dnes o jejich zločinech také nikdo nevěděl, a pro svět by nebyli tak nepřijatelní, jako nejsou nepřijatelní pro svět komunisté), byli by lidstvu odporní a nepřijatelní jako národní socialisté. Proto komunisty společnost toleruje.

Jistě, z části je to i tím, že o nacistech a jejich zločinech už byli napsány stohy knih, časopisů, článků, natočeny stovky dokumentů, filmů, a o komunistech zatím jen desetina toho co o nacistech. Ale i tak se najdou popírači těch zločinů (komunisté a jejich voliči). Jiní budou pochybovat, nevěřit, a i když uvěří, bude jim to jedno. Protože to nezažili a nezažil to ani nikdo z rodiny a příbuzných. Ti se často ohání: mě komunisti nic neudělali. No a nakonec jsou tací, kteří sice řeknou dobrá, ale dnes už je jiná doba, už se to nebude opakovat. A obě skupiny dodají: dnes jsou jiné problémy. Korupce, kriminalita, nezaměstnanost, zadluženost státu, nevyšetřování kauz a nepotrestání viníků… A ještě: to za komunistů nebylo, nebo: to by se za komunistů nestalo…

Tak těmto lidem (vynechám popírače zločinů, tedy komunisty a jejich voliče) nějaké zločiny komunistů jsou pro ně tak vzdálené, jako zločiny barbarů ve starém Římě. Oni sice vědí, že dnes se jim žije lépe, vidí kolem sebe zlepšení. I když jsou ovlivněni našimi bulvárními (tedy všemi) médii, ale v podvědomí vědí, že se mají lépe. Oni nechtějí socialismus ale sociální stát. Tomu odpovídá to, že počet komunistických voličů se za dvacet let nijak výrazně nezměnil (průměrně je volí kolem 600 000 lidí, což odpovídá tak 10% voličské populace). Komunisty volí jen jejich příznivci. Ale díky voličskému nezájmu, zdánlivě jejich preference rostou. A mezi těmi, kdo se nezajímají o volby, jsou právě ti, koho nezajímá že komunisté páchali zločiny, ale to, co se děje dnes. A díky komunistické cenzuře za socialismu, jsou přesvědčeni, že to za komunistů nebylo. (Až dnes sklízíme plody komunistické cenzury)

A pro tyto lidi, kteří už pomalu zastupují polovinu voličské populace, jsou sice komunisté nepřijatelní (jinak by je volili), ale jsou pro ně nepřijatelní i ostatní. Tito lidé věří tomu, že za komunistů nebyla korupce, kriminalita, nezaměstnanost, zadlužování státu, a veškeré zločiny se vyšetřovali a potrestali. ŽE JE TO HLOUPOST, VÍ KAŽDÝ ROZUMNÝ ČLOVĚK! ALE KDE JSOU NA TO DŮKAZY!!! Tak pokud nechceme, aby se ti co nevolí, rozhodli volit, a to pro ně to "menší" zlo, tedy komunisty, tak jim nemůžeme jen dokolečka dokola předhazovat vraždění a pronásledování za komunistů, ale podat důkaz toho, že i za komunistů se korumpovalo, byla kriminalita, nevyšetřovaly se všechny kauzy a netrestali jejich viníci. A že se také zadlužoval stát. Jinak než ten náš, ale jeho dluhy dnes musíme splácet my.

Zadlužovalo se ekonomickou zaostalostí a snižováním životní úrovně. Je potřeba nacházet takovéto důkazy. Důkaz jejich hospodaření, jejich činnosti. Přeci musí být nějaké důkazy, proč si komunističtí pohlaváři žili ve všeobecném nedostatku v dostatku. Proč si mohli dovolit zahraniční auta a vili za miliony, v době, kdy obyčejný člověk měl jen na Škodovku, Ladu, Trabanta… a ti kdo se měli lépe, dům za půl milionu (v tehdejších cenách). Je potřeba hledat důkazy jejich hospodářských zločinů na státě a občanech, ne jen zločiny na konkrétních lidech. Je potřeba usvědčit komunisty ze lži a z přetvářky, jak oni byli čistí. Je třeba ukazovat to, co postihlo všechny, ne jen někoho! To přesvědčí ty nevoliče, kteří se jinak budou zvyšovat, až půjdou k volbám už jen komunističtí voliči.

Voliče KSČ(M), ČSSD nepřesvědčí o zrůdnosti socialismu a komunistické myšlence nic. Ale aby těmto stranám nerostli preference z řad nevoličů, tak by se měli publikovat i věci, které zasáhli všechny, a které dnes ty nevoliče štvou a proto nevolí. Korupce, kriminalita, zadlužování, kauzy, nešetření těch kauz. I komunisté jich měli až nad hlavu. A důkazy k tomu musí být. A to, že nejsou všeobecně známi, je jen ukázkou, že média, státní správa (moc zákonodárná, výkonná a soudní a politika je stále v rukou komunistů. Jinak si to neumím vysvětlit.

Žádné komentáře:

Okomentovat