neděle 27. září 2015

Poslední události mě připomínají levicový puč

Převzato z facebooku.

"Prezident, člen KSČ, předseda Senátu, člen KSČ, předseda vlády, kandidát KSČ, předseda Ústavního soudu, člen KSČ.
To v téhle zemi nikdo jiný než komunisti neexistuje? To tady nejsou žádní nekomunisti?
Usilujme už o "bezkomunistickou budoucnost"."

Mé reakce na události.
Skoro začínám mít pocit, že revoluce 89 byla jen naoko. Už začínám chápat význam revolučních hesel: nejsme jako oni, udělejme tlustou čáru. A později: nemůžeme je zakázat a trestat, a už o nich nemluvme, dívejme se do budoucnosti a neohlížejme se za minulostí. Překlad: nechme komouše na pokoji a zapomeňme na jejich dobu. Na jejich zločiny na lidech i ekonomice. Co by za tento přístup národa dali Němečtí nacisté a Italští fašisté, že?

Jsem zvědav, jak se zachová Zeman, až jeho vláda nedostane důvěru, ani po druhé, ani po třetí, pokud jí dá vytvořit ČSSD. Jak pak se zachová, až mu ukáže pravice, že si vládu a dotažení reforem nebude chtít nechat vzít. A jak se zachovají média na to, jak se zachová. Jestli pak se ještě více pustí do pravice, nebo že by jim konečně blesklo v hlavě, a ten záblesk jim rozsvítil mysl. No, uvidíme.

Soudruh Zeman právě dokázal jediné: PRAVICOVOU VLÁDU NECHCE, NIKDY JÍ CHTÍT NEBUDE, A I KDYBY BYLA ZLATÁ, TAK JÍ NIKDY NESCHVÁLÍ A NEJMENUJE!!!
Pokud tato vláda, respektive stávající koalice skončí, tak skončí veškeré reformy, veškerá práce, která se za poslední 3 roky udělala. Opět budeme na začátku, a bůhví, kam to půjde. Pokud soudruzi Zeman, Zavadil, a parlamentní levice dokáže vyvolat předčasné volby, zřejmě vyhraje, pokud se voliči nevzpamatují, a neřeknou levici a odkládání reforem jasné NE!!! Máme se na co těšit. Každopádně se levice v čele se soudruhem Zemanem, budou opět snažit policii zasahovat do práce, aby se neukázala nějaká kauza na ně. Ani bych se nedivil, že se Zeman chce zbavit této vlády, právě proto, že je policie blízko k tomu, že se provalí špína i na ČSSD, a i jejich bývalé členy, což byl i Zeman. Tato vláda byla první, která odpolitizovala policii, a ta začala činit. Odhalené, šetřené, znovu otevřené případy a zadržení a obvinění aktéři, jsou toho důkazem, že se až právě tato vláda, snaží skutečně bojovat s korupcí a kmotry. Komu to vadí, pane Zemane? Proč nechcete nejdříve nechat projít novou vládu stávající koalice, parlamentním (ne)schválením? Proč tak pospícháte? Něčeho se bojíte???

Co by se asi dělo v médiích a u levičáků, kdyby tohle udělal Havel či Klaus, nebo jiný pravicový president (třeba kdyby to vyhrál Schwarzenberg)? Samozřejmě tím myslím, že by tu byla levicová vláda v krizi, a on by jednal jako nyní Zeman. Nedal by levicové vládě šanci, a chtěl by mít vlastní, pravicovou vládu (je jedno jak by jí říkal: odborníci, profíci, mistři svého oboru...). To by byl mazec, co? To že je to mediálně přijatelné, že nad rozhodnutím Zemana média tleskají (u levice se nedivím), je důkazem, co jsou naše média zač.

A kde jsou ty sk.rv.ný média? Kde je hon na jasně zkorumpovaného ministra? Kde je hon na celou vládu, která je složená ze zemanovců a ministrů, kteří udržovali se Zemanem dobré styky? Kde je Moravec, který se rád pasuje na neutrálního, objektivního, moderátora? Copak nevidí, jak levice, v pozadí ovládaná komunisty a STBáky, připravují převzetí moci? Ještě jim stále není jasné, že za pádem vlády nestojí jejich poslední "kauza", ale předem připravená politická kauza a uzmutí moci? Jak to, že pravice si jen škytne a prdne, a je s toho skandál, ale levice může krást, korumpovat, podvádět, lhát, zadlužovat stát, a vy nic!!! No tak dobře, buďte slepý blbečkové z médií. A vzpomeňte, kdo byl první na řadě, když tu komouši přebírali moc po válce. ps: omluva za ten slovník, ale nemohu jinak.

A dalším důkazem, proč si myslím že, poslední události jsou akce KSČ(M), ČSSD a třetí levicovou politickou stranou (i když jen neoficiálně. Protože, přiznat to oficiálně, tak už na náměstí dostanou jen několik stovek lidí, jako v té poslední demonstraci v Praze) ODBORY a důkazem, že odbory už dávno jsou politickou stranou, je poradce soudruha Zemana - Zavadil, kterého dokonce chtěl protlačit do vlády. Myslím, že by to měli vědět všichni, kdo demonstrují proti vládě. Chtělo by to šířit, aby si lidé uvědomili, koho tak slepě poslouchají. Myslím, že až se to rozšíří, tak se ty vaše KSČSSD-ODBORY demonstrace vejdou na dvorek. A další důkaz nepochopení toho, co lidi chtějí. 

Oni nechtějí socialismus, oni chtějí demokracii, svobodu, a poctivost od svých zástupců. A samozřejmě, ekonomický dostatek. Nic z toho jim nemůžete nabídnout soudruzi. Jen lži! A jedna z největších je, že tzv. svobodné odbory a různá sdružení a skupiny a jejich demonstrace, jsou nepolitické, a jen vychází z nespokojenosti lidí se stavem ve státě. Vám nejde o lidi. A stav ve státě byste chtěli mít ještě horší, protože to je jediná cesta k moci. Tak snad to lidé pochopí, a nejdříve nakopou vás a potom, až už nebudou mít našeptávače ze stran KSČSSD-ODBORY, tak se zamyslí nad stavem v zemi a sami se rozhodnou co dál, a ukážou to v demokratických volbách.

Vítám každý článek, každou zprávu o reálném stavu věcí. Média jsou zkažená ziskem, tedy jejich zprávy jsou tendenční, pro zisk, pro většinu národa, bez ohledu na pravdu, jasný důkaz bulváru. Je třeba více nezávislých zpráv. Bohužel, ty už jsou možné jen touto formou. Soukromě sledovat a potom to zveřejnit také soukromě, na internetu, všemi možnými komunikačními kanály. Máme ještě co dohánět, v té naší, mladé, v bolestech se rodící, demokracii. Jen jestli není pozdě. Už z historie víme, jak skončila první republika, první pokus o demokracii, také po 20 letech. Zničil jí nejdříve národní a potom internacionální socialismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat