neděle 13. září 2015

Komunistické rudé gerily, už začaly válku.

Komunisté nám 28.září 2012, opět dokázali, jaká je jejich politika. Jsem pro okamžitý zákaz této teroristické organizace, plné vrahů. Dříve než se díky nemyslícím lidem, ovlivněných nemyslícími médii, opět dostanou k moci. Jsem opravdu zvědav, jak se k tomu postaví všechny média, všichni politici (nekomunističtí), jak se k tomu postaví státní správa a moc soudní, zákonodárná a výkonná. PROBUĎME SE DŘÍVE, NEŽ BUDE POZDĚ! Rudé gerily už válku začaly!

Jsem pro okamžitý zákaz komunistických vrahů!!! Rudé gerily začaly válku proti demokracii, vzpamatujme se a postavme se jim! Nenechme se ukolébat tím, že to tak není, že to je ojedinělý útok šílence. Vyzývám policii, BISku, tajné služby, aby více šetřili výroky příznivců komunistů na sociálních sítí. Aby okamžitě prověřili, nakolik jsou tyto členové geril propojeni s KSČ(M). A na kolik je tato zločinecká organizace, propojená s těmito skupinami lidí. Tam se to hemží výroky na vraždění jejich odpůrců a těch, kdo s nimi nesouhlasí. A v USA by buď: útočník byl rozstřílený na kousky, nebo celá ochranka dostala okamžitou výpověď, od velitele až po posledního člena a ministr vnitra by musel abdikovat. Jsem zvědav, jestli se tak stane. Jinak jsme opravdu v kocourkově.

Jsem zvědav na výroky všech politiků. A hlavně na jejich hodnocení ochranky. Jsem zvědav, jestli si s hrůzou uvědomí, že na místě presidenta Klause, mohl být kdokoliv z nich, a útočník už nemusel mít v ruce hračku, ale ostrou pistoli. Zdalipak si konečně uvědomí, že tu nejde o Klause, vládu, pravici… Ale o bytí a nebytí demokracie. A na místě mohl být kdokoliv z nich a útočník mohl mít pravou, ostře nabitou zbraň? Vyzývám všechny nekomunistické politiky (zleva i zprava), aby se dali dohromady a postavili se jednotně za zákaz komunistů. A začali jednat, aby zabránili rudým gerilám v propuknutí války.

Vyzývám všechny média, všechny rozumné lidi, všechny umělce a jiné "viditelné" osobnosti našeho národa a státu, aby nezlehčovali tento čin. Aby ho nebrali na lehkou váhu. Aby se postavili na odpor komunistickým zrůdám. Ne kvůli tomu, že se střílelo na Klause. Ne proto, že se nestřílelo ostrou zbraní. Ale proto, že se takto může střílet na kohokoliv z těch, kdo nesouhlasí s jejich ideologií. A proto, že se může příště střílet ostrými.

Komunisté se od svého soudruha zbaběle distancovali. Ale to, že k těmto činům, své voliče vyzývali, to je zodpovědnosti nezbavuje. Jsem zvědav, kdy se ho začnou zastávat. Už nyní je pro ně politický hrdina, který se stal jejich ikonou, srovnatelnou s ikonou bonzáckého Fučíka. Komunistům jediný vzkaz: Jste vrazi nejhoršího zrna. Používající stále stejných praktik. Jsem zvědav, jak budete komentovat čin jednoho vašeho člena. Jste hanbou našeho národa. Stydíte se? Zřejmě ne, protože nemáte svědomí! Dnešní (28.9.2012) čin vašeho komunisty je odměnou za to, že vás nezakázali. A jednou nám to všem spočítáte, že?

Žádné komentáře:

Okomentovat