neděle 13. září 2015

Práce poslanců, opravdu příkladná

Pavel Hojda (KSČ(M)) opět ukázal, jak poslanci (ne)čtou to, co schvalují. Před časem se poslanci za ČSSD, speciálně V. Jandák, rozčiloval, jak je pravice podvedla, že si vlastně více než chtěli, snížili plat. Od levicového politika, opravdu zvláštní, že mu nestojí na srdci blaho lidu, ale jeho peněženka. Místo aby si levičáci řekli: koukejte lidi, jak myslíme na stát, rozpočet, a tím potažmo na vás. Protože si snižujeme platy, abychom šetřili… tak je to ještě štve.

No a v partii se zase poslanec za KSČ(M) rozhorlil nad neekologickým jednáním vlády. Že by měla podporovat hromadnou dopravu, ekologickou dopravu. Třeba že by se za dopravu benzínových a naftových vozidel platilo mýtné více než za elektrické. Že by obce mohli různě regulovat dopravu, podporovat ekologickou dopravu. Horlil, horlil, než mu moderátor Partie na Primě připomněl, že toto vše už poslanci schválili a že už to od letošního září platí.

Fakt paráda. Čím dál mám více strach z práce poslanců. Poslanci nám ukazují, že nečtou to, co schvalují. Jandák nám dokonce ukázal, že nečtou ani to, co se bezprostředně týká jich osobně. Natož, co se jich netýká, ale týká se to nás, obyčejných občanů. Fakt se bojím, čeho se jednou dočkáme. Takto se najednou může stát, že se jednou probudíme a zjistíme, že už nepatříme do Čech, ale jsme Číňani. Nebo se takto probudíme a zjistíme, že naše životy nejsou naše. Takto se jednou probudíme a zjistíme, že se musíme odstěhovat, protože Českou kotlinu zaplaví velká přehrada, postavená z popudu EU. Já vím, jsou to extrémy. Ale když sleduji práci poslanců, kteří ani nevědí, co vlastně v té práci dělají, mám opravdu obavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat