neděle 27. září 2015

Pravice neumí vládnout, přesto je jedinou alternativou pro budoucnost!


Pravicové ukazují, že jsou velmi slabé, nestabilní, neschopné vlády. Nikdy bych nevěřil, že to napíši, ale ta skutečnost, že pravicové vlády od dob Klause, ještě nikdy nedokončili vládu v celém volebním období, mě k tomuto názoru vede. A nemůžou se vymlouvat JEN na "totální občanskou válku" levice, médií, a společnosti, kterou vedou zpolitizované odbory. Je to jejich chyba, že mají malou podporu společnosti. Neumí si udělat pořádek ve svých řadách a ani se adekvátně bránit levici a médiím. Po všech těch kauzách měli udělat totální očistu, a totální obměnu svých členu ve vedení od regionu až po nejvyšší vedení, včetně volebních kandidátek na všech stupních. Tak jako to udělali komunisté. Asi těžko by národ skousl na kandidátce Jakeše, Štěpána, apd.

Neumí pořádně vysvětlit své kroky, reformy, celou svou práci. Nikdy jsem nezaznamenal, že by vysvětlovali, proč dělají, co dělají. Proč je politika levice populistická, v konečném důsledku škodící státu a lidem, zato jejich práce je možná z krátkodobého pohledu spíše pro někoho, ale z dlouhodobého pohledu pro všechny lidi. Jednali tak, jako by jim všichni museli rozumět. Jistě, jejich skalní voliči jim snad rozuměli, ale co ti ostatní? Pro ně měli vysvětlovat pro a proti jejich práce a pro a proti práce levice. Po lopatě, jak malým dětem na písečku.

Další chybou je, že se neumí dohodnout, a při klesání popularity, začínají myslet ne na koalici, na vládu, ale jen a jen na svou stranu a jak docílit zvýšení popularity. Jako kdyby nechápali, že pokud klesá popularita vlády, tak zákonitě klesá i popularita jednotlivých stran. A také, jsou hodně naivní, pokud si myslí, že v dalších volbách vyhrají a budou moci prosadit vlastní program. Svůj neúspěch svalují na koaliční partnery, a úspěchy si připisují sobě. Vlastně, bojují proti sobě. A místo aby jim šlo o program vlády, tak se zabývají sami sebou. A místo aby se podpořili, tak naopak o sebe ještě kopou.

Mám sto chutí už nikdy nejít k volbám. Levici, která umí jen populisticky zadlužovat pod heslem: po nás potopa, volit nikdy nebudu, i když jsou jejich vlády pevnější. A pravici snad ani nemá cenu volit, protože i kdyby byli jediný v parlamentu, tak jsou schopni se pohádat, podat demisi a jít k předčasným volbám. Nikdy bych nevěřil, že tak nesmyslně dokáže někdo promrhat skoro ústavní většinu. Ale nakonec půjdu volit, opět tu pravici! A to proto, aby to levice neměla tak jednoduché. Aby nemohla vládnout tak pohodlně, že nás ta jejich vláda dovedla k bankrotu a k totalitě.

Lidi, zvláště vy nevoliči, vzbuďte se, než bude pozdě. Pojďte volit pravici. Dobře, nevolte ODS, TOP09, když se vám nelíbí. Ale začněte si konečně všímat politiky (tady jsem chtěl použít: věcí veřejných, ale toto spojení zprofanovala strana stejného jména, tak to použít nemohu). Dobře, volte strany, které ještě v parlamentu nebyli, pokud jste přesvědčeni, že budou lepší. ALE VOLTE PRAVICI! PŘIJĎTE K VOLBÁM! Přijďte k volbám, volte pravicové strany, zakroužkujte jejich kandidátky, nejlépe od spodu, protože tak se vyhnete zvolením těch, které by si tam přála strana, kterou budete volit, tím jim ukážete, že si vyberete sami, bez nich.

PRAVICE UKAZUJE, ŽE NEUMÍ VLÁDNOUT, PŘESTO JE JEDINOU ALTERNATIVOU PRO BUDOUCNOST!
Komunisté, socialisté, ale i odborový bossové, se už těší na koryta.
CHCETE PLNÉ TALÍŘE A LEPŠÍ ŽIVOTY PRO VAŠE DĚTI A PRO BUDOUCNOST? VOLTE PRAVICI!
CHCETE PLNÉ TALÍŘE A LEPŠÍ ŽIVOT PRO SEBE BEZ BUDOUCNOSTI PRO VAŠE DĚTI? VOLTE LEVICI!

VOLÍTE-LI ČSSD, VOLÍTE I JEJÍ DVOJČE KSČ(M)

Žádné komentáře:

Okomentovat