neděle 13. září 2015

Jaká změna myšlení?

A to se koukejme, jaké mají levičáci myšlení. V případě Rátha se socani zuby nehty bránili, aby se to týkalo celé ČSSD, ale aby se to bralo jen jako pochybení jedince a to ještě bývalého člena ČSSD. A snaží se lidem tvrdit, že to byl jen jeden, jedinej, a další členové jsou čistí, jak padlí sníh. No, a jen se objevila kauza Parkanová. Která na rozdíl od Rátha, který už je obžalován, ona má být teprve vyšetřována pro podezření z činností v úřadě ministryně, konkrétně za smlouvy s vojenskými letadly. A už najednou pro socany nejde o jednotlivce. Už nejde o ojedinělé pochybení. Ale najednou vyzývají Nečasovou vládu, aby z toho vyvodila odpovědnost. Tedy, nejspíš asi, aby celá vláda podala demisi. Tedy nevím proč Nečasova vláda, když je to kauza z doby před ní, ale to bych přešel. Jenže, proč by měli vzít na sebe odpovědnost ti, co s tím nemají nic společného? Že by opravdu pro levičáky platilo: My levičáci jsme nevinní, a když ano, tak za to může jedinec, ne my všichni. Ale vy, pravičáci, jste vinní za vše (div ne i za naše vinny) a i kdyby to byl jen jedinec, tak za to můžete všichni. My levičáci, jsme nevinní i po odhalení a dokázání naší viny. Za to vy pravičáci, jste vinní za vše, i kdyby se vám nic nedokázalo, ba přímo, bylo-li by dokázáno, že jste nevinní.

Tak pane Sobotko, Zaorálku, a další levičáci, mějte trochu soudnosti, sebereflexe, morálky a cti v těle, a chovejte se rovně. Tímto možná opět naženete nějaké ovečky k vám, ale co v soukromí? Spí se vám dobře? Můžete beze studu žít? Opravdu vám není stydno, když jednáte jako dítě, které rozbije okno, a když ho chytí, tak ukazujete na jiné dítě, a křičí: to on! to on!.... Soudný člověk vám neuvěří. Soudný člověk vám nenaletí. Rozumnému, přemýšlivému člověku akorát dáváte vzkaz: až budeme u moci, tak naše kauzy zameteme pod koberec, a abychom odvedli pozornost, tak budeme opět populisticky ukazovat na druhé, jak kradou. Tak jak to bylo za Rátha, Paroubka, Grosse... Škoda, už jsem si myslel, že se ze socanů stane konstruktivní opozice. No a vidím, že jste opět sklouzli k populismu, lžím, demagogii. ACH JÓ!

Spousty polopravd a mnohdy i lží. Demagogicky, populisticky vše hodit na pravici. Levičáci vědí, že kdo je od bláta, tak se ho jen tak lehko nezbaví. Hlásat mezi lid: levice je slušná, poctivá, morální, čestná už ze své podstaty. Pravice je neslušná, nepoctivá, nemorální, nečestná už ze své podstaty. Ale co bychom chtěli od socdem-komunistů, že? Jen bych chtěl upozornit jejich příznivce: Dávejte si pozor, s kým se bavíte a stýkáte. Co říkáte a píšete. S čím souhlasíte a nesouhlasíte. Protože, až se vaši mesiáši bolševického ráje dostanou k moci, tak se vás na to budou ptát. A běda vám, jestli se jim vaše činnost a vaše odpovědi na to, proč jste jednali, jak jste jednali, nebudou líbit. Pak poznáte jejich skutečnou tvář.

Žádné komentáře:

Okomentovat