neděle 13. září 2015

Dopis pravicovým politikům

Je mi jasné, že se asi nyní nemáte rádi. Ale prosím vás, uvědomte si, že pro dodělání reforem je nutné, aby jste dovládli do konce. A také si uvědomte, že pokud se rozpadnete, budou předčasné volby, tak si lidi řeknou, že pravice neumí vládnout, protože už třetí pravicová vláda za sebou, nepřečkala jediné volební období. A nejspíš už jen toto, lidi nebudou pravici velmi dlouho volit. Pravice by v nich vzbudila dojem: věčně nedokončené práce, věčných handrkování, krizí, neschopnosti se dohodnout. A vlastně: zbytečnosti a marnosti, volit pravici. Prosím, nedopusťte to. Vydržte!

Levice (KSČSSD-ODBORY) se lidem snaží nalhat, že reformy se týkají jen těch chudých, nezaměstnaných, důchodců, rodin s dětmi a to jen těch chudých, zaměstnanců s malým až průměrným platem - ostatním ne (třeba bankovních úředníků, menežmentu apod.) Lidi, nevěřte jim. Reformy, daně, to se dotkne opravdu všech. To jen levice populisticky slibuje, že oni udělají reformy, které se dotknou jen bohatých, jen těm, kdo berou měsíčně minimálně 75000kč. Prostě jen 15 až 20% lidí. Těch 80% lidí se nedotknou a ani nebudou vědět, že nějaké reformy byli.

A nejspíš nevěříte pravici, že bojuje s korupcí, chce majetková přiznání, transparentnost a průhlednost zakázek, majetku, akcií... Vyšetření a potrestání špatností... ale proč věříte ČSSD, potažmo celé levici (KSČSSD-ODBORY) když to ona za 8 let u vlády, neudělala? A mohla. V druhém volebním období měla s komunisty 111 hlasů ve sněmovně. Tak kdyby levice chtěla, tak to udělá a prosadí. Proč to asi neudělala? Že by Mrázek, Krejčíř, Kočka, Ďurička... nechtěli? Ano, tito mafiáni byli nejen podporovatelé levice, ale i blízcí přátelé jejich vedení.

Já ještě doufám, že se reformy povedou, vláda je konečně dokáže lidem vysvětlit, média se taky budou chovat jako skutečně informační, ne jako bulvární, a lidé pak sami odloží levici na další volební období. Tedy pravda, to záleží i na té pravici. Jestli se konečně budou chovat rozumně, čestně, slušně, poctivě. Lidem totiž nevadí reformy jako takové, ale ty kauzy kolem nepřehledných státních zakázek, nejasné akcie, majetek a různá napojení s politiky těch, kdo ty zakázky provádí. Korupce a různé, i osobních kauzy politiků a propojení politiků z různými individui (nechci rovnou říci podsvětím a zločinem). A rádi by už znali majetkové poměry politiků. A aby se všechny ty kauzy konečně vyšetřovali, vyšetřili, viníci potrestali. Tak to je hlavní problém, které lidi štve. A jelikož je to problém i levice, nejen pravice, tak se bude levice snažit lidi nasírat hlavně skrz vaše reformy.

A tak by to chtělo, nejen dokončit a vysvětlit reformy, ale i co nejrychleji zavést zákony, kdy budou všechny zakázky průhledné, majetek všech firem i jednotlivců průkazný, bude se vyšetřovat a trestat. A pravice by tyto úspěchy měla propagovat na každém rohu, v každém rozhovoru, mluvit a mluvit, až to budou slyšet i hluchý a slepý, kterým nenávist k demokracii, chcete-li - ke kapitalismu, pravici, reformám, zatemnila mozek a ohluchli a oslepli. Přeji úspěšnou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat