sobota 12. září 2015

Civilizace je nemocná.

Lidská blbost nezná mezí. V US je realitischow, kde malé holčičky předškolního věku, bojují o královnu krásy. A některé matky se neštítí "vylepšit" holčičky i operativně. Zvětšují jim prsa, zadečky, vytrhávají obočí a jiné úpravy. Schow má sice odpůrce, ale i diváky. Ty diváci jsou nejspíš pedofilové, a ty matky (možná i celá rodina děvčátek) jsou psychicky narušené osobnosti. Proboha, kam se to ta civilizace hrne. Začínám věřit, že Američané jsou psychicky vyšinutí.

Asi je zasažená celá Americká společnost. Jak mohli nějací doktoři, kosmetičky, vizážistky, stylisty, pedikérky (a další upravovatelé těla) a módní návrháři (sexi oblečků i se spodním prádlem pro děti-ženy) vůbec přistoupit na takovou šílenost? A jak se to vůbec mohlo dostat do TV? Copak je celá civilizace už opravdu nemocná? Copak už přestalo v lidech fungovat to, co lidi odděluje od zvířat? Tedy rozum a soudnost. Myslím, že matky (ne-li celé rodiny těch holčiček) by měli jít sedět. Stejně jako všichni, kteří jim v tom pomáhají. Od těch, co holčičky připravují a upravují, až po pracovníky TV, která to vysílá.

Je mi na zblití z toho, kam může zajít honba za penězi, zviditelnění, osobními ambicemi (matky asi chtěli být královny krásy a nestalo se. Tak se mstí na dětech), popularitou, sledovaností…. Tam lidstvo směřuje? Tam chce? Tohle je civilizace? A proč se proti tomu nepostaví celá společnost? A co politici, kteří mají možnost použít i represe (policie, soudy) pro zakázání těchto zvěrstvech? Jak to, že společnost toleruje takové zvěrstva. Není to náhodou už porušení práv dítěte? Doufám, že toto sem z USA nikdy nedojde. Celá společnost v USA je nejspíš nemocná.

Žádné komentáře:

Okomentovat