neděle 27. září 2015

Podle levičáků, jsou všichni pravičáci fanatici.

Tak prý jsem pro levičáky (mimo jiných a kolikrát hodně vulgárních přirovnání) pravicový fanatik, čerpající jen z jedné strany, pokud vůbec z něčeho čerpám a neověřím si i jiné informace. A vy (všichni levičáci) si ověřujete informace, že tu Klaus, Topolánek, Nečas, Kalousek... kradou, podvádí, jsou zkorumpovaní, jsou napojení na kmotry??? Tak v tom případě jste měli už dávno podat trestní oznámení na konkrétní činy na ty zlodějské pravicové politiky. Protože, jestli zatajujete nějakou trestní činnost, tak je to trestné. Ale zdá se, že si všichni jen myslíte, že všichni, ale úplně všichni, pravicový politici, kradou. A víte co znamená myslet... ? ? ?


Zřejmě taky zřejmě čerpáte jen z jedné strany. Na rozdíl od vás, já o nikom nebudu tvrdit že krade, podvádí, korumpuje... aniž bych o tom slyšel z oficiálních zdrojů, nebo měl důkazy, s čímž bych šel na policii. A tomu věřte, že kdyby na vrcholné politiky už nějaké důkazy a trestní stíhání bylo, tak to víme z médií všichni. A nemůžete se ani vymlouvat na to, že pravicová vláda si už to pohlídá. Protože před ní tu zase byla levicová, a ani za její vlády se tu nic neprovalilo.

Což mě osobně říká: Buď tu všichni (všichni znamená všichni, ne že by tu někteří nekradli) pravicový politici nekradou, jak se říká. Nebo tu kradou všichni ale opravdu všichni, ale to znamená, že tu kradou i všichni komouši i socani. Tedy ne jen pravicový politici, ale i levicový, proto se nikdy nic neprovalilo. Ale právě proto, že se tu nic na vrcholné politiky neprovalilo, si myslím, že to není tak jak se tvrdí. A to, že neplatí, že by kradli jen pravičáci, nebo neplatí, že by kradli všichni, a vlastně platí možná oboje: nekradou všichni a nekradou jen pravicový politici, ale kradou jen někteří, a i levicový politici.

Tak fanaticky určitě nejsem. To že má někdo jiný názor, ještě neznamená že je fanatik. To byste musel být fanatikem každý, jen proto, že má nějaký vlastní názor. Fanatik je ten, kdo má jedno měřítko: pravice/levice zlo, levice/pravice dobro. Takové měřítko já nemám. Všude jsou dobří i zlí.

A už párkrát jsem psal že bych i mohl volit ČSSD ale po odchodu Zemana jeho následovníci udělali z ČSSD druhou KSČ(M). A komouše já nevolím. A k tomu, co a jak píši. Tak já nepíši nic víc a nic míň, než že bez jasných důkazů, jako třeba u Rátha, kdy někoho chytí za ruku, nelze nikoho odsuzovat. A taky, že nejsou špatní jen napravo, ale i nalevo. Což dokázal Gross, Palas, …... a jako poslední Ráth. A tomu bych rozhodně neříkal zastávání, omlouvání, prosazování, … fanatismus, ale objektivní, nezávislý, pohled.

Žádné komentáře:

Okomentovat