neděle 13. září 2015

Neměli by být konspirace trestným činem?

Opět obíhá další email, tipu: každá konspirace proti demokracii a kapitalismu a hlavně USA a Izraeli, je dobrá. Tento email má znaky typického hoaxu. Jedním slovem: blbost. Každému kdo to čte, musí být jasné, že je to jen obecné nadávání. Bez konkrétních příkladů. Je to tak všeobecné, že z toho nevíte, o co jde. Jako bych za vámi přišel, a jen vám oznámil: jste součástí experimentu. A nic dál. Jenže každý experiment má jasná pravidla, víte o čem je, v čem spočívá, co se bude dít, jakým způsobem se bude dít, jak a čím se bude dělat, za jakým účelem, koho se týká, k čemu má vést. Ale tady nic tak podrobného nevidím. Tak že si zase někdo vymyslel nějakou konspiraci, aby naštval lidi. Ti hloupější samozřejmě bezmyšlenkovitě uvěří, ti chytřejší se toho chytnou a postaví se do čela naštvaných blbců, aby se díky nim dostali k moci. Ti samozřejmě vědí, že je to blbost, zase jen jedna z tisíců konspirací, ale co, hlavně že s toho vytěží to, co chtějí.


A podle slohu bych hádal, kdo to sepsal.
Odkaz na USA, židovští finančníci, by odkazovali na obě strany. Tak to se vyjadřuje krajní levice i pravice.
Slovo - "židovský" by odpovídalo na krajní pravici. Jenže, slovo "fašistická a Tacherová" které zároveň jiným slovem odkazuje na tuto britskou premiérku, která se také nezalekla odborových a hornických demonstrací, a dál pokračovala ve své politice, která Británii vyvedla z krize, odkazuje spíše na to, že to sepsal někdo z levice a krajní levice - komunisté. Osobně si myslím, že to byl někdo z levice či krajní levice, odborů nebo nějaký jejich příznivec. Na krajní pravici mě tu chybí odkaz na nepřizpůsobivé, cikány, přistěhovalce, jiné národnosti… Zato na levici je tu důkazů více. Už jen ten odkaz na Thatcherovou a jak se ona stavěla k odborům a demonstracím i hladovkám, je příliš okatý, zvláště po tom, co se naše vláda nesesypala hned po té Pražské demonstraci. Ale odkaz na "autoritativní socialismus" by spíše odkazoval na příznivce levice, který čekal okamžitou reakci vlády - demisi, protože sami levicový vůdci (KSČSSD-ODBORY) by nehanili socialismus a zase tak rychlou reakci nečekali. Tedy ne po první větší a ještě k tomu, uskutečněné na jednom místě. Jo, kdyby se ty davy objevili v každém městě, v každé vesnici, trvali několik dní a týdnů, tak to jo, to by i předáci levice čekali nějakou reakci.


Tak jak je to sepsáno a myšleno, tak by tento experiment vedl nutně k revoluci komunistické a nastolení socialismu. A jak by Americkým investorům byl socialismus prospěšný? Naopak, ztratili by trhy, protože komunisté by v žádném případě neobchodovali s USA. Postupně by opouštěli i Evropské trhy, a přeorientovali by se na Asijské trhy, a Latinskoamerické. Tak k čemu by takováto, jasně komunistická a pro socialistická, proti kapitalistická a proti demokratická revoluce byla dobrá těm investorům? Podle mě by logicky, museli naopak udělat experiment takový, aby lidi ani nepomysleli na komunisty a návrat k socialismu. Tak že, naopak by tu udělali takové podmínky, že by tu byli koláče bez práce, bydlení nejen grátis, ale ještě by nám za to platili oni, do hospody by platilo: bez peněz lez. A v obchodech by se za nic neplatilo. A dál by zůstalo zdravotnictví a školství grátis.


Tak že, suma sumárum: tento blábol sepsal nějaký příznivec levice či krajní levice. Jo a jinak, sledoval jsem přímý přenos demonstrace, a žádný Islandský "revolucionář" tam nemluvil. Tedy, myslím na pódiu. Jestli někdo takový byl v davu, to nevím. Jediný zahraniční host, byla jedna členka celoevropské odborové centrály. Další nepřesnost.


------------------------------------------------------------------------------
TEXT toho emailu:
Smutné zamyšlení. Jsme vůbec lidi ?, nebo stádo stupidních ovcí !!! Kolik sraček je potřeba nakydat na náš hřbet, abychom začali jednat !!! Část projevu Islanďana ze včerejší pražské demonstr.,jež vedl před lety revoluci na Islandu, Lars Johan Ekström. Přišlo emailem... Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána
jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově nahoru v kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky
Tacherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odporu, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři do tohoto experimentu jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou "revoluci". Mezitím se totiž vytvořily sociálně vyhraněné skupiny, které jsou ochotny "střílet do vlastních řad" a rovněž se využilo setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, který bylo odhadováno, že vydrží 15 - 20 let. Zatím se české stádo chová dokonce nad očekávání zadavatelů tohoto pokusu. V Česku je vláda připravena zajít až na hranici, kterou si ani židoameričtí finančníci nedokázali představit. De facto očekávali, že se experiment nedožije ani dnešních podmínek. Postoj Čechů ale prokázal, že jsou ochotni se podvolit systematické propagandě a ještě daleko hrubší selekci společnosti a jsou schopni se přizpůsobit i sociálně nemyslitelným podmínkám. Například jsou ochotni se sestěhovat s příbuznými a vlastní byt pronajímat. Nebo jíst méně kvalitně a množstevně. Tento byznys byl uzavřen v roce 1995 mezi židovskými finančníky v USA a Václavem Klausem, který byl v té době na návštěvě v USA. Pokud budou odtajněny důkazy, bude Klaus v Česku pravděpodobně souzen za vlastizradu. Klaus má po skončení prezidentského období zajištěn majetek a sídlo na neznámém místě v USA.

Žádné komentáře:

Okomentovat