neděle 13. září 2015

Komunisté jsou stejné zrůdy, jako nacisté

Ano, nacisté na konci války ukázali, že jsou zrůdnější zrůdy, než komunisté. Ale i tak to není tak černobílé. Nacisté začali s vyvražďováním židů a cikánů (protože ostatní národy nebyli vyvražďovány)až po roce 1943. Tedy po tom, co se východní fronta obrátila. Do té doby měli v plánu jen přemístění židů a cikánů na Madagaskar (Afrika). Slovany chtěli přemístit do Asie. Neslovanské národy by zůstali, ovšem pod vedením Germánů. Až když viděli, že válka se obrací proti nim, tak změnili názor. Tím samozřejmě neříkám, že by potom, kdyby vyhráli, stejně Židy, Slovany, cikány, a další, které by považovali za méně cenné, stejně nevyhladili. Proto je to zrůdnější ideologie, než komunisté a komunismus. Ovšem, i komunismus chystal genocidu Židů. Jinak, nevím, proč se nepřipomíná genocida vlastního národa tam, kde komunisté vládli. Vždyť komunisté zlikvidovali více lidí, než nacisté. Prostě: zločiny poražených se připomínají, zato zločiny vítězů se zapomenou, případně hodí na poraženého. Viz: Katiň.

Komunisté se celou dobu chystali na válku. A Ruští komunisté se rozhodli postavit největší bombu na světě (byla by to vlastně letadlová loď, naplněná miliony tun nukleárního jádra), kterou v případě, že by válku měli prohrát, vyhodili do vzduchu a to mělo zlikvidovat celou zem. Vlastně by se zachovali tak, jako nacisté. Ti kdyby ve své době, měli nukleární zbraně, tak je dnes zřejmě jiná země také, jestli by byla. A to ještě není tak presentováno, že Stalin chystal po válce pro své židy, to samé, co Hitler. Naštěstí ta zrůda chcípla dříve, než to mohla zrealizovat. Proto si myslím, že komunismus, nacismus, fašismus jedno jest. A jestli tu kterou ideologii, vymysleli inteligentní lidi, či hlupáci, tak na tom nezáleží. Ale i tak by nejspíš souhlasil s vámi a panem profesorem, že je rozdíl, když něco vymyslí inteligent a hlupák. U inteligenta je to o to zrůdnější, protože ten ví, co dělá. Hlupák kolikrát za své myšlenky i činy, nemůže, protože si neuvědomuje, co dělá.


SVĚT NESMÍ DOVOLIT NÁVRAT LENINA, HITLERA, STALINA, MAO-CE-TUNGA, A JEJICH NÁSLEDOVNÍKŮ. KOMUNISTŮ, NACISTŮ, FAŠISTŮ A JEJICH PŘÍZNIVCŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat