neděle 27. září 2015

Kdy odbory přiznají, že jsou politickou stranou?


Další odborový předák, Zavadil, jde do voleb za ČSSD. Tak jsem měl pravdu, když jsem odbory označil za třetí levicovou stranu, ovšem v utajení. Protože kdyby to hlásali nahlas, veřejně, tak by na těch stranických srazech, kterým říkali demonstrace, přišlo mnohem méně a méně lidí. Pokud je tyto politici, co si říkají odborový předáci, takto obelhávají a zneužívají už nyní, tak co asi budou dělat, až je zvolí? Vše co odborový předáci dělají, dělají pro koryta, a lidi to stále nechápou. Dál se nechávají oblbovat svými stranickými bossi, pod naivní představou, že to jsou odborový bojovníci, hájící jejich práva.

Lidi, kolik bude muset ještě otevřeně přijít do politiky odborových předáků, než pochopíte, o co té levicové straně odborů jde? České odbory nejsou svazem pracujících, aby je chránili před zvůlí zaměstnavatelů, ale regulérní levicová politická strana, považující všechny členy za straníky. A jejich demonstrace, na které vás verbovali, byli pro ně vždy stranickým srazem. Je na čase zahájit velký odliv řadových odborářů, pokud se odboroví bossové nezřeknou politickým ambicím a nezačnou dělat to, co mají. Žádná politika, ale obrana zaměstnance před zaměstnavatelem v tom kterém závodě. To je jejich práce, ne politicky motivované demonstrace. OTEVŘETE OČI!

Levicový program je potřeba rozebírat, vysvětlovat, a šířit to rozebrání. Tím se program levice rozcupe. I když pochybuji, že jejich voliči pochopí. Ty vede fanatismus, závist, nenávist, zloba. Ale tímto rozebíráním levicového programu, snad nepřibydou další, a možná že sem tam někdo odpadne. Tu závist a nenávist ke všem kapitalistům, bankám, pravici, podnikatelům, jim vštěpují levicové strany, zvláště extrémní: komunisté, a nyní k tomu zneužili i odbory. Protože sami politici neumí národ dovést na ulice, zato odbory ano. A tak odbory rádi (jejich bossové), za místa u korýtka, přijali tuto roli verbířů lidu, proti nespravedlivosti kapitalistického světa. Proti kapitalistům, bankéřům, podnikatelům, pravicovým politikům.

Ovšem, pokud se jim předvedou skuteční viníci té bídy, napojení na ČSSD a ODBORY. Normálnímu člověku, myslícího "selským" rozumem, musí být jasné, komu bída nejvíce prospívá. Ne kapitalistům, podnikatelům, bankám, pravici, ale naopak: levici a odborům, a speciálně extrémní levici: komunistům. Protože ti se nikdy a nikde nedostali jinak k moci, než v dobách špatných, válečných, bídných. Tohle je třeba lidem říkat. Co by měli kapitalisté, podnikatelé, banky, pravice z toho, aby byla bída? NIC A ZTRÁTU MOCI! Co by z bídy měli levice a zvláště ta extrémní? ZISK MOCI, TEDY VŠE!!! Protože co se stane, když lidé budou žít v bídě? Revoluce, která ty kapitalisty, podnikatele, pravici, smete, a k moci vyzvedne levici, zvláště tu extrémní!!!

A lid tleská, píská, volá… a v tom hluku neslyší, cinkot okovů. Ne milí lide, to nejsou okovy na rukou té kapitalistické sebranky, těch nenáviděných a proklínaných bankéřů, podnikatelů a pravicových politiků. To jsou i vaše okovy, vážení. Jenže to zatím nevíte, v blažené předtuše lepších zítřků.

Žádné komentáře:

Okomentovat