neděle 13. září 2015

Presumpce neviny? Jak pro koho!

Ano, mám radost ze zatčení Rátha. Já osobně jsem to věděl dávno. Ne nadarno se říká: nejvíc křičí ten, kdo má máslo na hlavě. A: zloděj křičí, chyťte zloděje. A má radost se zadržením oranžové chobotnice je i proto, jak levičáci byli tak skálopevně přesvědčeni o křišťálově čisté levici, že křišťál křišťálovější být nemůže. Tak proto. Prostě se směji té naivitě levičáků, ne Ráthovi a tomu zatčení. To na vysvětlenou. A když už jsme u té presumpce neviny, tak i ta Samková, která měla také být obhájkyní Rátha, bez obvinění, soudů a rozsudků, tvrdí o pravicových politicích, speciálně o Klausovi a ODS, že kradou a korumpují. Jako právník by měla vědět, že se tím tak předem stává nepřijatelná u politických kauz. A proto se mi líbí, jak teď trvá na presumpce neviny, než bude viník odsouzen. Opravdu poctivá, nestranická právnička. A řekněte mi, proč jsou všichni přesvědčeni o Klausovi, jako o největším zločinci. Přitom, on nebyl ani obviněn, ani souzen, natož odsouzen. Tak proč se o něm píše jako o kuponovém zloději, tuneláři, korupčníku, jako o vlastizrádci apod.? Jasný důkaz toho, že opravdu není kauza jako kauza. U pravicových politiků levičáci nepotřebují důkazy, obvinění, soud, odsouzení, a vesele je odsuzují. A u levicových politiků levičáci nepřijímají ani jasné důkazy viny. A obvinění, soud a rozsudek, zřejmě budou brát jako nespravedlnost a zneužití moci pravicové vlády a soud a jeho rozsudek, nejspíš označí za zmanipulovaný.

Z jedné strany se rozčilujete, jak se píše o Rathovi, který byl zatknut po získání nevyvratitelných důkazů. A z druhé strany klidně píšete v debatách o Klausovi a celé ODS, jako o největších zločincích. Třeba Klaus nebyl nikdy obviněn, souzen a odsouzen. Tak proč presumpce neviny má platit jen v případě levice, ale u pravice stačí jen to, že je to pravice? A je zajímavé, že o médiích jsem psal v jiném článku. Jak informují jen o tom, co jim nese zisk, ale pravda v tom kolikrát není, nebo je schovaná. Jéje, to jsem narazil, to jsem najednou nebyl demokrat, prý bych chtěl cenzuru. A najednou by média neměli psát, co píší, a to by jako pro levičáky cenzura nebyla? Jak to? Že by to bylo tím, že já ten článek psal kvůli tomu, že tím média pomáhají levici, když se opírali do pravice? A dnes je to naopak? Když bez důkazů a soudu a rozsudku odsoudíte pravicové politiky, ale ani nevyvratitelné důkazy viny u levicových politiků neuznáváte jako vinu, to je pro mě důkaz, že je pisatel levičák. A věřím, že se ještě dozvím, že kauza je zmanipulovaná a nastražená vládou, a že soudy jsou zmanipulované a rozsudek také. Tedy v případě, že ho odsoudí. Kdyby ho osvobodili, tak budou štěstím ryčet, a naopak soudy chválit. U pravicových politiků je to samozřejmě naopak, že? Tam by osvobození bylo zmanipulované, odsouzení spravedlivé.

A celé je to v tom, že se socanům povedl husarský kousek. A to, že svými obviněními pravice z tunelů, zlodějen, korupce, kmotrů..... dokázali vtlouci národu do hlavy, že LEVICE-DOBRÉ, PRAVICE-ŠPATNÉ (obměna s Orwella: farma zvířat). No a nyní se ukazuje, že to tak není. Že existují i oranžové straky, kmotři, chobotnice, korupčníci… A tak se ani nedivým, že když se levičákům zhroutil ten sen o levici, že nevěří a hledají nějaké stéblo trávy, aby se ukázalo, že jejich ikona, tlučhuba sedmráth, je nevinný a že to jen ta zlá pravice nastražila. Jo, kdyby byl dopaden někdo z pravice, tak je jim jasno, a nehledali by nějaké vysvětlení. Neodvolávali by se na presumpci neviny. V tomto případě je vina zřejmá, páč důkazem je jejich existence. Levičáci rádi zaměňují podezření za obvinění a odsouzení. A postup rozlišují na: vůči pravici platí presumpce viny a vůči levici platí presumpce neviny. Podezření ještě neznamená, že se to stalo, a neukazuje na to, kdo to udělal. U obvinění je vše jasné. A je pravda, že je spousty podezření na pravicové politiky, ale jen podezření, protože důkazy nejsou. Zato u Rátha důkazy už jsou, proto není podezřelý ale obviněný. A proto se s ním jedná jinak, než s těmi, které by levičáci rádi viděli za katrem.

No, soudruzi, jsem rád, že už není vaše doba. A také se těším, až se chytnou všichni. Leví i praví, hlavně ti praví. Protože vám to vezme z ruky další hůl, na bití demokracie a pravice. Čest práci soudruzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat