neděle 16. srpna 2015

Zdravý směr v politice

Líbí se mi debaty: Máte slovo a Otázky V. Moravce a Partie. Líbí se mi, že tam politici neházejí tunelama, rozkrádáním, korupcí, organizovaným zločinem, zbídačování chudáků důchodců, mladých rodin, svalování viny, osočování na hraně trestního oznámení. Tímto slovníkem jste za 20 let udělali z politiků a podnikatelů zločince nejhoršího kalibru, že by se i skuteční mafiáni zalekli.

Ne, nic z toho, na co jsme byli zvyklí. Ale věcná debata. Ano, socani byli dost kritičtí, ale to se očekává od levicové opozice na pravicovou vládu, stejně tak se to bude očekávat od pravicové opozice na levicovou vládu. Že by se opravdu blýskalo na lepší časy? Že by se nám politici poučili a začali se chovat jako rozumní lidé? Děkuji tímto hlavně politikům z ČSSD, hlavně nepustit do vedení ČSSD opět Paroubky, Ráthy, Zaorálky, Drimli, Grosse a podobný.

Škoda že to volební zemětřesení nepřišlo dříve. Ale páni politici, ještě že přišlo a vy jste zjistili, že lidem trpělivost došla a že se jim vaše mluva a vystupování nelíbilo. Viděli jste, že hlas lidu je silný, že už lidi nejsou ovce, že chtějí od vás kvalitní práci, když už vás tak štědře platí. Doufám, že se už všichni a stále, budete chovat a vystupovat ve stejném duchu slušnosti, věcnosti, objektivnosti… aby se na vás dalo koukat a měli jste naší důvěru. Přeji štěstí všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat