neděle 16. srpna 2015

Paroubek to dříve kritizoval, dnes mu to nevadí

Zajímavé, sám kamarád marťanů, kritizoval politické turisty a ejhle, on sám nejdříve začínal v socialistické straně, pak přešel do sociálnědemokratické a už ho máme v národně socialistické. Že by kázal vodu a pil víno? A jeho kámoš nejbližší, Ráth (podle mně záměrně vytáhnutý, aby mohl ještě více očerňovat pravici, hlavně ODS) také tak: nejdříve u republikánů, potom v ODS, no a zatím v ČSSD. Oba mají společného to, že když jim ve straně, kde byli a kterou opustili, pšenka nekvetla, a tak zkouší štěstí jinde. Paroubek teď bude excelovat v ČSNS, a Ráth je zatím kandidátem na ministra a hejtmanem v ČSSD. Ale pokud mu také odepřou funkci, jako Paroubkovi, tak také opustí ČSSD a předpokládám s ještě větším humbukem než Paroubek. Ten na socany při odchodu nadával a v tom mu pomáhala i manželka Petra. No a Ráthovi bude pomáhat jeho harém - manželka i milenka. Už se těším, to budou jiné grády. Ještě se toho na socany hodně dozvíme. Tedy, pokud socani dostanou rozum a zjistí, že jim Ráth škodí, jako jim škodil Paroubek. A možná se budou bát, právě proto, že Ráth by jim udělal větší problémy, než ublížený Paroubek, a raději ho nebudou dráždit a to ministerstvo mu dají, pokud tedy vyhrají volby.

A opět se ukazuje, že když jeden křičí na druhého, tak proto, že on sám je stejný a jen to chce skrýt tím, že bude křičet na druhé ještě hlasitěji. A tak se společnost bude zabývat těmi druhými a je nechá na pokoji. Klasická obrana všech, kteří nejsou sami čistí. Je známé heslo: zloděj křičí, chyťte zloděje. To bylo smíchu, urážek, napadání, když si Zeman, Kalousek, založili nové strany. No a najednou to marťanovi Paroubkovi nevadí? Jsem zvědav, jak se mu bude líbit posměch, urážky, napadání na jeho hlavu, když on to dělal. Jistě, ČSNS nezaložil, jen tam vstoupil. Tedy, jestli se jedná o tu samou, která už je? Ale jsem zvědav, jak se mu bude líbit, až ho budou nazývat politickým turistou a přeběhlíkem. A někým, kdo mění názory podle toho, kde mu dají funkci. No a už se moc těším na to, až se po volbách zařadí do jednoho šiku neúspěšných stran (pokud se nedostanou do parlamentu), a bude nadávat na systém, nedemokratičnost, špatný volební systém, schválně nastavený ČSSD a ODS. Totalitu a politické dinosaury.

No, nakonec se to netýká jen politického turismu, ale všeho. Paroubek, Ráth, Gross, napadali pravicové politiky ze zlodějen. Ale kde pak vzali oni a jejich kamarádi ten majetek, který mají? Jo, voni si to našetřili a co nenašetřili, to jim půjčil strýček, který než aby si to užil sám, tak raději zůstane dál chudý a dopřeje blahobyt příbuzným. CHTĚL BYCH MÍT TAKOVÉHO STRÝČKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat