neděle 16. srpna 2015

Odbory: prodloužená ruka levice

A máme tu další akci komunistů (pardon, odborářů) OTEVŘETE OČI.
Ano lidi, probuďte se, otevřete oči! Konečně si už uvědomte, že odbory jsou jen další levicovou stranou, která vámi manipuluje. Dnes se v oficiální politice nenosí kydání špíny, tak to levičáci přešoupli na neoficiální politiku, na odbory. KONEČNĚ TO UŽ LIDI POCHOPTE! OTEVŘETE OČI! Posloucháním odborů, posloucháte komunisty a socany.

Rodící se reformy jsou strašákem hlavně pro levici. Co kdyby se nedej bože vše povedlo, fungovalo, a my (levice) u toho nebyli? To by si nedej bože lidi řekli, že ta pravicová vláda není tak špatná. Konečně by lidi mohli mít jasnou koncepci toho, co bude, jak bude. No a kdo by se o to zasloužil? PRAVICE! Levice by utřela a možná by se zase nedostala k moci.

A co teprve komunisti. Kdyby se reformy konečně udělali, začali by fungovat, a nedej bože, aby se tu lidem vedlo lépe, tak by tu svou ideologii mohli už natrvalo zabalit. Tomu nesmí (komunisté) dovolit. Musí stále udržovat stát a lidi v nejistotě. Musí házet vládě klacky pod nohy a zdržovat jí v reformách.

Jistě, oficiálně nemůže levice přímo reformy kritizovat. Nemohou oficiálně předem odsuzovat reformy. Nemohou oficiálně nasírat lidi a poštvávat je proti vládě. Oni se o reformách ani nezačali bavit, když byli u vlády, zato tato vláda se o nich jen nebaví, ale ona je i dělá.

A proto zvolili variantu, kdy to budou dělat neoficiálně, přes odbory. Proto teď levice mlčí, ale útočí odbory. Ono je to také blíže lidem. Lidi půjdou do ulic ne pro stranu, ale pro odbory. Lidi si myslí, že tak jdou do ulic za sebe. OMYL! Jestli půjdou do ulic, tak jedině za komunisty a socany. Proto se ptám: otevřou lidi konečně oči, aby pochopili tu politickou hru levice?

Žádné komentáře:

Okomentovat