neděle 16. srpna 2015

Komunisté záměrně otravují vzduch

Kde berou komunisté ty statisíce bezdomovců, bídu, hlad, nedostatek? Víte co by se muselo stát, aby tu bylo statisíce bezdomovců a vše, co tvrdí? To by tu museli být miliony nezaměstnaných (ne jen necelých půl milionu a každý nezaměstnaný ještě nemusí být bezdomovec a trpět bídou a nedostatkem). A pravděpodobně by tu už byli sociální bouře. Skutečné bouře, krvavé. Ne jen stávky. Myslím, že je to jen vaše zbožné přání ty statisíce bezdomovců, ta bída, hlad, nedostatek, abyste se zase mohli postavit do čela bouří a opět přijít k moci.

Komunisté a jejich příznivci si velmi často, a záměrně, pletou bezdomovce s tím, kdo nemá vlastní bydlení. Ale ten, kdo bydlí na ubytovně a v podnájmu a nájemným bytě, není bezdomovec. To by statisíce bezdomovců měli i komunisté ve své době. Myslím si, že se snažíte jen naštvat a poštvat lidi, na režim a proti režimu. A snažíte se lidem vnutit, že za vás bude vlastnit vlastní byt každý. A záměrně podněcují v lidech nenávist k úspěchu a bohatství, tím že udržují lidi v tom, že úspěch a bohatství jim poctivá práce nepřinese (že by za komunistů nebylo poctivě pracujících, když nebyli bohatí?) A záměrně podněcují lidi k tomu, že je nespravedlivé, když jeden má vilu a auto za miliony a druhá jen panelový byt a starou škodovku. Že jedni mohou cestovat po světě, a druhý sedět doma na zadku. Je to záměrné, protože vědí, že i za nich neměli všichni stejně.


Bože, co vy komunisté jste zač? Proč musíte neustále plivat žluč a špínu na každý jiný režim, než je ten váš. Demokracie, ale i monarchie, můžou být nebem na zemi, ale pro vás to bude nejhorší režim pro lidi. Za to socialismus, ať se tam mají lidé sebe bídněji, je pro vás ráj pro lidi. A přitom, vám vůbec nevadí hlad, bída, nedostatek, bezpráví, jak nám to tu prezentujete ve spojení s demokracií a jejich bezdomovců a nezaměstnaných. Kdyby ano, tak vám musí vadit režimy v KLDR, na Kubě a v Číně. Ale vy tyto režimy, zvláště ten v Číně, ukazujete, jako důkaz, že socialismus funguje. To že v KLDR je hladomor a vše na příděl, to že Kuba má také příděloví systém, a že v Čínských továrnách dělají dělníci v takových podmínkách, ve kterých by v Evropě nedělali, majitel továrny by byl souzen a dostal by pořádnou pokutu, protože takové podmínky tu jsou v rozporu se zákonem, zákoníkem práce a bezpečností práce. Nesvoboda a perzekuce těch, co mají jiný názor, neexistence opozice. Tak toto vše vám na těchto zemích nevadí? Jen proto, že tam vládnou komunisté! Co vy jste za lidi?

Pražské jaro ale i listopad 89 byli důsledkem nesplnění slibů komunistů, kteří slibovali svobodu, demokracii, prosperitu, vyšší životní úroveň... DOŽENEME A PŘEDEŽENEME ZÁPAD. Říkali nám, že v socialismu je budoucnost lidstva a kapitalismus je před hroucením. A skutečnost? Přitom dohánění kapitalismu socialismus čím dál více ztrácel dech a tak místo předhánění spíše bylo vzdalování, a ač podle komunistů byl kapitalismus nad propastí, tak do propasti spíše padal ten socialismus (a padá). Proto tedy bylo jaro 68 a podzim 89. Ale toto nikdy komunisté a jejich příznivci nepochopí.

Apropó, v té Číně i Vietnamu a v nedávné době i na Kubě, už opouští pravou myšlenku socialismu, jako cestu do ráje - komunismu, popsanou vašim božstvem: Marx a Engels, praktikovanou prorokem (mesiášem): Leninem. V Číně a Vietnamu už dvacet let mají ekonomicky kapitalismus s prvky feudalismu (kapitalisté mohou být jen komunisté, jejich rodiny) a socialismu (kapitalistou může být jen loajální k režimu a ti co se jim režim nelíbí, ty zavřít a pronásledovat).

Ale politicky jdou stále ve víře k cestě do ráje: komunismu. A pravověrní nejsou ani v KLDR a na Kubě. Tam sice zatím (hlavně v KLDR) jdou tou správnou vírou, ale nevím, jestli bůh Marx a Engels prorokovali, že v ráji bude vládnoucí třída komunistů? V KLDR a na Kubě mají totiž v podstatě feudalismus. Tam se moc dědí z otce na syna, nebo z bratra na bratra. No prostě si tam založili vládnoucí dynastii Kimů a Castrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat