neděle 16. srpna 2015

Komu to slouží

Tak další skandálek vlády? Nebo jen záměr někoho? Položil si někdo otázku, jestli to není akce odpůrců dnešní vlády? A co když Vondra za to nemůže? Co když je to akce někoho, kdo chce hodit špínu na vládu? Přemýšleli jste už někdo i o tom? A co když skutečný záměr bylo něco jiného, než zásah kvůli dokumentu? Odstranit nepohodlného Vondru, už tak namočeného ve státních zakázkách, tedy snadný cíl. A kdo bude pak? John? Bárta?....... Nečas? A kdo za tím stojí? Vážení, prostě ten zásah byl tak zbytečný a BLBÝ, až se mi zdá až moc podezřelý. Buď to byl záměr někoho, nebo zase zelený mozek ještě více zezelenal (ať jsem slušný) Jestli se prostě nějaký jedinec, jedinci, nebo organizace, možná i opozice, prostřednictvím (v tomto případě) vedení vojenské policie, kteří můžou být jejich příznivci, nerozhodli tuto vládu poškodit? Pokud se k tomu zákroku vláda postaví tak, že potrestá vedení vojenské policie, že zakročí a okamžitě se vrátí všechny PC a dokumenty televizi, tak ukáže, že s tím nemá nic společného a že je to provokace. A pak by se mělo vyšetřit, čí je to provokace. Ale možná se jen ukáže, že je to jen onemocněním zelených mozků (chtěl jsem být co nejslušnější) Prostě hony na čarodějnice byli, jsou a budou ve všech dobách, ve všech režimech. Může to být, jak to vypadá, ale může to být i na opak.

Ani bych se nedivil, kdyby v tom měla prsty levice. Vzhledem k tomu, že nemá sílu tuto vládu odstranit. Dále že tu ve státní správě, v soudnictví, v zákonodárné moci, v armádě a policii, je ještě hodně komunistů (nynějších i bývalých) a příznivců socialismu. Tak bych se nedivil, že by to zkoušeli takto. Netvrdím že ano, ale je divné, že od počátku vládnutí této silné vlády, s tím programem, který má, se každý týden (pomalu) něco stane. Zatím se ukázalo, že veškeré kauzy jsou z doby před posledními volbami. Třeba ta o sledování ABL politiky ODS, ale už se skoro nikdo nedozvěděl, že to bylo v době, kdy majitel Bárta, ještě ani neuvažoval o politice, ani se neuvažovalo o vzniku véčkařů, a tím se nemohlo ani pomýšlet o parlamentu, natož o vládě. Hlavně že se to použilo. A k čemu vše slouží? Proč někomu vadí, že se odhalují a vyšetřují staré kauzy? Komu vadí vznikající reformy? Komu vadí vznikající zákony o průhlednosti státních zakázek? Komu vadí protikorupční zákony? Nejspíš tomu, kdo už nebude moci okrádat stát! Nejspíš tomu, komu nové reformy, zákony, odhalené a potrestané kauzy (zlodějny) vezmou vítr z plachet. A co když to dokonce bude fungovat? Tak to by levici pak mohlo vzít volební preference.

A proto bych se vůbec nedivil, kdyby to byla domluvená akce opozice (levice, čili ČSSD a KSČ(M)) s vedením vojenské policie, které s nimi sympatizuje. Rozhodně už teď to ubralo vládě, pravici, nejvíce ODS, protože se to týká Vondry, a velmi to pomohlo opozici, levici, čili ČSSD a KSČ(M).

Žádné komentáře:

Okomentovat