sobota 15. srpna 2015

Fakt socialismus funguje a je to to nejlepší pro lidi?

A copak to slyšíme? Komunistická výkladní skříň fungujícího socialismu - Čína, a nějak se
jin ta výloha začíná zamlžovat. Komunisté se pyšní že oni krizi neznají, nezaměstnanost neznají, bídu neznají, bezpráví neznají. Korupci neznají. Neznají špatné zacházení s pracujícími. Jako vzor stále ukazují na Čínu. A hle, co to slyšíme? Čteme? Vidíme?

Čína má oficiální nezaměstnanost 5%. Nepočítají ale do toho státní podniky, kteří dali pracujícím dovolenou na neurčito a migrující pracovníky, kteří by se u nás označili jako - sezonní brigádníci. Tak že nezaměstnanost by byla vyšší, tak minimálně dvojnásobek.

V některých podnicích (soukromích, vedených komunisty), nedostávají zaměstnanci zaplaceno, když si chtějí stěžovat, tak jsou zavřeny do tajných, tzv. černých věznicích, vedených oficiálně jako hotely, nebo léčebny. Tam zadržené "přesvědčují" o správném myšlení léky, elektrošoky, a dalšími procedurami (mučením), aby dostali rozum.

Když si lidé přijdou stěžovat na bezpráví, bídu, na vše, co se jim nelíbí, tak regionální komunističtí bossové a politici podplácejí policii, aby to s nespokojenci "zařídili". Jak byste to nazvali u nás? Že by korupce a policejní stát?

Co by asi dělali naši soudruzi a odbory, kdyby u nás demonstranti zkrachovalých podniků, vytunelovaných kampeliček, ty co nedostávají za práci plat, co jsou nespokojeni se situací ve státě, byli pozavíráni?

Tak že, ani komunisti nejsou k nešvarům společnosti imunní. Tak se nám ta výkladní skříň socialismu hroutí soudruzi. Že by další porážka toho skvěle fungujícího socialismu? Nechcete hodit ručník do ringu a pohřbít definitivně vaší ideologii?

Žádné komentáře:

Okomentovat