neděle 16. srpna 2015

Komunisté v KLDR ukazují, jak jsou komunisté a socialismus mírumilovní

Severní Korea v praxi ukazuje, jak jsou komunisté mírumilovní. Napadli Jižní Koreu, pod záminkou, že Jižní Korea u společných hranic má vojenské cvičení. Od kdy jeden stát druhému může diktovat, co, kde a jak má dělat? Komunisté tvrdí, že komunisté, socialismus a následný komunismus, je mírumilovný. No a teď nám to ukazují.

Tak ano, z jedné strany máte pravdu, že je tam vlastně stále válečný konflikt, tak že se tam jen opět ozvala střelba. A jistě, nejen socialismus, ale i kapitalismus někdy začne válku. Jenže na rozdíl od socialismu, kapitalismus se nikdy nebil v prsa, že JEN kapitalismus je cesta k míru a JEN socialismus je cesta k válce. Ukazuje se a i historie to ukázala, že to není v socialismu a kapitalismu, ale v lidech.

Příklad: SSSR napadl spolu s Německem Polsko, dále napadl pobaltské státy a Finsko. Severní komunistická část Vietnamu a Koree napadli jižní kapitalistickou část Vietnamu a Koree, Čína napadla Tibet a Vietnam, již sjednocený komunistický Vietnam napadl Kambodžu. Mimochodem, to posledně jmenované prý bylo také tím, že je KOMUNISTICKÁ Kambodže v příhraničí napadala. No řekněte, není to na tu "cestu k míru" socialismus a komunisty nějak hodně konfliktů?

A když vzpomínáte Irák, tak stejně tak bych vzpomenul Afghánistán a SSSR. Do Iráku šli spojenci bojovat proti Husajnovi, který mimochodem měl chemické zbraně a použil je proti Kurdům v jejich povstání. Pak jistě, asi už je neměl a USA to použila jen jako záminku, ale z druhé strany, Husajna určitě není škoda. Kdežto socialistický SSSR šlo do Afghánistánu jen za účelem, podpořit soudruhy při budování socialismu. A druhý Afghánistán byla vyprovokovaná válka, kdy taliban - vládci země, otevřeně podporovali Ladina a Al-kaidu, která napadla USA 11. září 2001

Jinak, nikdy nezáleželo na režimu, ale na lidech, kteří konflikt vedli. Žádný režim nevede k míru ani k válce. Nakonec, fašistické Španělsko za celých asi 40 let Frankovy vlády, nikdy nezačalo žádnou válku. A to podle komunistů, je fašismus poslední vývojová fáze kapitalismu (jako je komunismus konečná fáze socialismu)než dojde k válce, aby zastavil, nebo zbrzdil pád kapitalismu.

A celý článek je právě o tom. Že komunisté jsou ve válečných choutkách stejní, jako kapitalisté.
A na závěr: pokud je režim demokratický, tak se válečnému konfliktu vždy bude vyhýbat a nikdo ho nebude začínat.

A co udělala Jižní, demokratická Korea pro mír? no snaží se neustále vést dialog o ukončení konfliktu. A co udělala Severní, komunistická Korea pro mír? Začala opět střílet. Co myslíte, že je pro mír lepší?

A že to, že není ukončena válka mezi nimi, že je důvod brát cvičení jako provokaci, vhodnou k útoku? Tak že, když Španělsko bylo za Franka celou dobu ve válečném stavu s USA a spojenci z 2 s.v., tak když NATO mělo cvičení ve středozemním moři, tak je Španělé také měli odstřelovat?

A na závěr, ten kdo věří v to, že cvičení je provokace a tak střelba komunistické Koreje je jen odpověď, těch se ptám: Proč museli komunisti hned střílet, ničit, zabíjet? Proč nestačilo vyhlásit mobilizaci (vlastně tu mají už 60 let), přivést vojsko do pohovotosti a čekat? Ale v provokaci jihu a opodstatněnou odpověď severu, věří jen komunisté. Oni se prostě nezmění a proto se jich máme stále proč bát.

Žádné komentáře:

Okomentovat