pondělí 24. srpna 2015

Konečně novináři zapracovali.

Zaplať pánbůh za novináře. Tak už ani komunisti nejsou čistí. Tedy ne že by někdy byli, ale abych jim neustále nepřipomínal jejich krvavou minulost, tak jen poslední příklad. Tak i oni jsou úplatní. Konečně je někdo nachytal. Nikdy jsem nevěřil, že by byli jiní, než ostatní. Jen si dávali větší pozor. A máme to, celé spektrum naší politiky je zkorumpovatelné.

A teď se soudruzi ukažte, jak je to s vaší morálkou. Jiné jste kritizovali, vyzývali k rezignaci a odchodu do věčných politických lovišť. Chvástali jste se vaší čistotou a zaklínali se tím, že vy byste bez řečí odešli. Tak Dolejši, šup, šup ven. A hele, najednou: neodejdu! Budu se soudit! Je to provokace! Ale, ale, soudruhu, kde je vaše: my jsme čistí, nám se to stát, tak okamžitě odejdeme! Hrdě jste se byli v prsa a najednou je to tady a…… nic! Chováte se stejně jako ostatní. Doufám, že vám to vaši voliči připomenou ve volbách.

Děkuji novinářům, že se konečně přestali zaměřovat jen na ODS a ČSSD. Že konečně došlo i na jiné strany. A co se týká KSČ(M), tam bych je zkoušel ještě z historie, pohledu na současnost a z jejich doby vlády, tedy z rozdílu mezi demokracií a totalitou, a z jejich plánů. Samozřejmě se skrytou kamerou. Myslím, že bychom se všichni divili.

Žádné komentáře:

Okomentovat