čtvrtek 27. srpna 2015

Kastrace sexuálníh deviantů, je mučení, nebo nutné zlo?

Ani mučení, ani zlo, ať nutné či ne nutné. Obyčejná obrana společnosti. Objetí se taky devianti neptají: chceš zabít a znásilnit, nebo nechceš. O tom by se nemělo mluvit, ale jednat. A pokud je deviant deviantem proto, že je nemocný, tak má mít tolik rozumu, že by si o kastraci měl sám říci. Já bych si o ní řekl hned, nebo ještě hůř, asi bych se zabil. Nemohl bych s deviací žít. (pravda, nevím, jak bych jednal skutečně, ale tu kastraci bych určitě sám chtěl)

Tak sakra, jsme vyspělá společnost, jsme inteligentní a myslící tvorové? Tak proč by někdo nemohl ovládat své pudy! A pokud je neovládá, tak proč se nejde léčit, jako by se šel léčit se chřipkou? A pokud mu doktor řekne (nebo o tom ví i on), že mu pomůže kastrace, tak proč sám o ní nepožádá? A jak může někdo vážně diskutovat o tom, jestli to tomu chudáčkovi deviantnímu neubližuje? To spíše svědčí o naší neinteligentnosti a nevyspělosti, než inteligentnosti a vyspělosti. Ještě mě napadá: nejsou ti, co přemýšlí nad tím, jestli je ta kastrace správná, nebo, jestli mu to (deviantovi) neubližuje, taky devianti?

Názory o tom, že by jsme takto mohli kastrovat někoho, kdo se ožere a znásilní, a nebo sekat ruce zlodějům, nebo dokonce absurdita: odstraňovat mentálně postižené a staré, je mimo mísu. Tak ten kdo znásilní pod vlivem nějakých látek, není deviant, tedy pokud to neopakuje, pak bych ten vliv alkoholu a drog bral jen jako záminku pro omluvu, tak je jen násilník, který se má potrestat podle platných zákonů, a který to už nebude opakovat (pak ano, to by byl deviant a měl by jít na kastraci). A ruce nemají s myšlením zloděje nic společného. Tak že léčit zloděje by se muselo řešit useknutím hlavy, ne ruk. A o názorech na postižené a staré, nemá cenu mluvit, protože je to blbost.

A sexuální deviace (nepleťte sem jiné, protože je jich více, ale nyní debatujeme o sexuální) není angína, ale psychická nemoc, spojená s pohlavním dospíváním, tedy pohlavními žlázy, a to se dá utlumit léky ale i tím, že člověka zbavíme pohlavních žláz. A jak jsem psal už dříve, tak já být deviant, tak se sám nechám kastrovat. Ono je to i o tom, že deviant se nestane po dospění blbcem, ale prostě se neovládne. A jestli se nedokáže ovládnout, tedy, jestli je pud silnější, než on, tak prostě rozum velí, zbavit se toho, všemi prostředky. Tedy i kastrací. Toto téma by ani neměla řešit společnost, ale devianti sami. Ti by se měli k tomu postavit čelem a když to nejde jinak, tak se jít kastrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat