sobota 15. srpna 2015

Komunisté si o lidech myslí, že jsou blbci

Komunisté nám stále říkají, že nebýt těch převratů (všimněte si, komunisti dělají revoluce a ostatní statní převraty), co provedlo pár disidentů a nepřátelských živlů, s podporou západu, a to celé proti vůli drtivé většině lidu, tak dodnes máme socialismus? Že kdyby lidi věděli do čeho je tato individua ženou, že by to nedělali?

To si opravdu někdo myslí, že se skoro půl miliardy (v. Evropa a SSSR) šťastných a spokojených lidí nechá zblbnout pár lidmi (které ani nikdo nezná díky komunistické cenzuře). To si fakt někdo myslí, že skoro půl miliardy lidí jsou tak blbí, že by jim stačily nějaké sliby a šli by do nejistoty?

Opravdu si někdo myslí, že kdyby většina lidí bylo na tom teď hůře, že by se nevrátili k socialismu? Vždyť tu možnost měli (a teď budu počítat jen volby u nás) v roce 1990, 1992, 1996, 1998, 2002 a 2006. to je šest voleb a jsem zvědavý na sedmé 2010.

Opravdu si někdo myslí, že by lidi místo okamžitého návratu do náruče komunistů a opětného nastolení socialismu, při sebe menší změně k horšímu, čekali sedm voleb a 20 let? Zdá se vám to taky jako hloupost? Mě tedy ano!

Myslíte si, že kdybyste měli šťastné manželství, zdravé a poslušné děti, skvělé zaměstnání u vašeho bydliště, byli jste tam spokojeni, bydleli v místě, kde je vše na dosah ruky, že kdyby někdo přišel (koho ani neznáte) a říkal: ale v jiném manželství a s jinými dětmi byste byli šťastnější! V jiném zaměstnání by vám bylo lépe a v jiném bydlišti byste toho měli více!

Opustili byste a šli za jiným štěstím? Já ne a vy? A kdyby, třeba v opilosti, nebo z pominutí mysli ano, nedělali byste vše proto, abyste se vrátili, kdybyste zjistili, že jste nalítli? Dělali, že?

Ale kdyby vám to v manželství neklapalo, v práci vás to nebavilo a bydleli byste někde, kde nic není široko daleko, tak ano. To by stačilo málo, abych se každý sebral a šel to změnit. Tak jsem zvědav na 7 volby po "revoluci".

Dopsáno později:
Tak máme další volby za sebou, v pořadí 7, 20 let po revoluci, a komunisté se propadli o jedno místo, (a málem o dvě místa) s 11% hlasů. No, to nevypadá, že by lidi byli s demokracií nespokojeni a chtěli návrat k socialismu. Že by se v tom socialismu zas tak skvěle neměli?

Žádné komentáře:

Okomentovat