pátek 31. července 2015

Zastavme führera Putina

Není to, co Rusko dělá, důkaz Ruského imperialismu, nacionalismu? S jasným vzkazem: budeme si dělat co chceme, půjdeme i přes mrtvoly, ať se to někomu líbí nebo ne, nikdo nezastaví naše plány! Světe, lidi, budíček! Je potřeba Rusku jednotně ukázat meze, společný postoj! Co dělají vrcholní představitelé OSN, EU, NATO? Čekají? Doufají? Odkud já tuto politiku jen znám? Aha, na Hitlera, nacistické Německo, se také čekalo, a doufalo. Fürrer Putim přeci jen chce ochránit své spoluobčany. To chtěl Hitler v Rakousku a Sudetech taky. Tak ti, kdo souhlasí s kroky Putima, souhlasí i s kroky Hitlera. Tak světe, lidstvo, OSN, EU, NATO, spěte, čekejte, doufejte dál. Pánbůh s námi.

Kdo zastaví hitlerčika Putima? Zdalipak se ukáže, jestli je OSN skutečná celosvětová organizace, s přirozeným respektem, se smyslem pro demokracii, spravedlnost. Zdalipak se ukáže hrdinství EU, NATO, a hrdě, pevně, tvrdě se postaví za demokracii, lidská práva, svobodu. Zdalipak se ukáže, že svět už nikdy neustoupí žádným "Hitlerům", ani "Putimům", a podobným kreaturám. A nebo, že by se svět opět jen díval a čekal, co se stane. Že se ukáže, že se svět není schopen domluvit, sjednotit, a nenechat řádit už žádné diktátory. Nic nebude, a Putim získá dalším testem (první byla Gruzie) důkaz proto, že si takto může beztrestně zvětšit své území, a obnovit hranice Ruska do rozlohy sovětského svazu. Doufám, že se ty státy nedají, a budou bojovat. A možná že se objeví v USA nebo EU, někdo, kdo bouchne do stolu, a zavelí do útoku za obranu napadených států.

Nyní se ukazuje, o co skutečně jde těm, co protestují proti akcím USA, Izraeli, NATO, EU a celé západní civilizaci. A rozhodně to není podpora, ochrana, soucit z "napadenými". Tady jde jen o to, pošpinit a nejlépe zničit, USA, Izrael, EU, a celou západní a demokratickou společnost. Jinak by museli protestovat a demonstrovat proti jaké koliv zemi, která kohokoliv napadne. Tedy i to Rusko. Protože buď jim vadí agrese, a to jakákoliv, nebo jim agrese nevadí, a tak ať neprotestují ani proti "agresím" USA, Izraele, NATO, EU, a celé západní civilizaci. Proč ti kdo "bojují" za Irák a Afghánistán, kteří si to zapříčinili sami, stejně tak "nebojují" za Tibet, J. Osetii, za Krym, který si svou situaci nezavinili? Že by agrese jedněch vadila (USA, EU), ale u druhých už ne?(Rusko, Čína)

Žádné komentáře:

Okomentovat