čtvrtek 30. července 2015

Opravdu objektivní zprávy

Jistý Michal Očadlík, autor tzv. nezávislého zpravodajství, tu stále šíří zaručeně nezávislé, objektivní a pravdivé zprávy. No, že to silně zavání antisemitismem a protižidovskými pamflety, to asi nikoho nezajímá. Ale k jednomu článku (seriálu článků o brutalitě a agresi Izraele) se vyjádřím.

Podle jeho článků Izraelci brutálně napadli mírové konvoje aktivistů plující do Palestiny. Ze záběrů kamer, si ale "mírumilovní" aktivisti začali. To je fakt "chytrý", když vás obklíčí armáda, která má podezření na něco nekalého, a vyzve loď k návratu (obrácení plavby) a vy po ní začnete střílet a něco házet. "Fakt moc chytrý". Podle dvou českých novinářů, očitých svědků zásahu, protože byli na palubě, ale žádná brutalita nebyla. A se zadrženými lidmi jednali Izraelci velmi slušně. Jediné, co oba novináři kritizovali, byl zásah sám. Nechápali, proč vůbec byl.

A nebo, že by tu armádu chtěli k zásahu vyprovokovat a pak hulákat do světa, jak je ten Izrael agresivní a brutální? No tak to od nich (aktivistů) bylo "opravdu chytrý" a povedlo se jim to. Ale k tomu se nemohou přiznat, to by se zesměšnili, tak raději do kola říkají pohádku o tom, jak si tak plují na vejletě a najednou je v polospánku, přepadnou brutálně a bez varování Izraelci.

Pane Očadlíku, fakt máte objektivní zpravodajství.

Žádné komentáře:

Okomentovat