pátek 31. července 2015

13 důkazů proti carovi, führerovi Putinovi

Proč jsem zatím nesouhlasil ani s jedním komentářem k Ukrajině ze strany Ruska a jeho příznivců? Jistě, kdyby tam vypukla občanská válka, kdyby se tam začalo masakrovat obyvatelstvo jako v Jugoslávii, prosím, chápal bych Rusa že zasáhne, jako NATO zasáhlo v Jugoslávii. Ale na Ukrajině se stalo to, že demonstrace obyvatel položilo vládu a později presidenta. Země potom v klidu mohla dojít s úřadující prozatímní vládou a presidentem k předčasným volbám. Mimo jiné, ta úřadující vláda a president, vzešli z volených poslanců parlamentu, ti nepřišli z ulice. Takže byli legitimními orgány moci, a to mnohem víc, než dočasná Zemanova vláda u nás, která opravdu nebyla z volených zástupců. Ale po volbách by se mohlo stát, že by Ukrajina nabrala opět směr západ, do EU. Ale stalo se něco jiného, protože se situace nevyvíjela pro Rusko dobře.

Začala akce, která měla za úkol, co nejvíce destabilizovat Ukrajinu, a nejlépe rovnou obsadit. Vojensky to nebylo možné. I Rusáci se bojí války. Proto šli na to jinak. Použili své menšiny na Ukrajině, hlavně "páté kolony", kterou si vytvořili z nespokojenců, se separatistickým smýšlením. S podporou nejen finanční a materiální, ale i fyzickou, to je, se speciálními jednotkami Ruské armády. Nejdříve zapírali, ale nakonec se Putim k účasti své armády na konfliktu přiznal. Po čase se oficiálně dozvíme, že Ruská armáda operovala i ve Východní Ukrajině. Jak zařídit, aby špinavou práci za Ruskou armádu udělal někdo jiný? No přeci: poštvání obyvatel proti vládě státu, který chceme obsadit. Nejlepší metodou je propaganda, čím lživější, tím lepší.

Proto do doby, než padl pro Ruský president Janukovič, který vedl Ukrajinu do náruče Ruska, nikdo neoznačoval demonstrující a opozici za fašisty. Najednou, po 3 měsících (Prosinec-Únor), se objevili zprávy o fašistech a nezvoleném vedení země. Jaký to div, že se tyto zprávy začali šířit z Ruska. A najednou, z čista jasna, se objevili v oblastech s Ruskou většinou, perfektně vyzbrojení ozbrojenci, který věděli přesně co mají dělat. Žádné demonstrace na náměstí na podporu presidenta a proti "fašistům", ale rovnou šli obsazovat strategicky důležité objekty. A najednou chtějí rovnou referendum o připojení k Rusku, místo aby nejdříve demonstrovali za požadavky po svém státu, po své vládě. A teprve v případě, že by jejich požadavky byli zamítnuty, nebo byl dokonce vzdor lidí brutálně potlačen, potom by bylo na místě, žádat odtržení od Ukrajiny a připojení k Rusku.

A jaká náhoda, že to jde jak po másle, zvláště, když je Krym už, de-fakto, obsazen. Jeden týden povstání, druhý týden obsazení, třetí týden referendum, čtvrtý týden připojení k Rusku. No páni, to je rychlost. To určitě nebylo připravené, naplánované, do detailu promyšlené, že? No a když se to povedlo na Krymu, tak jdeme dál. A nyní se to děje na východě Ukrajiny. O tom, že na Krymu v tom měl prsty Rus, už dnes víme, dokonce že to byla připravená akce. Sám car, führer Putim, to přiznal a i medaile za zásluhy, mají datum před akcí. Že by byl jasnovidec, prorok, který věděl, že se na Krymu lidé vzbouří a budou chtít odtržení od Ukrajiny? Kam sena Putima hrabe Nostradamus. Na Východě to ještě popírá, akce ještě není u konce, ale jednou se to provalí i tam. Nebyl jediný důvod k zásahu druhé země, protože se tam nic nedělo. V Jugoslávii byli podány důkazy, než začal zásah NATO. Rus začal akci nejen bez důkazů, ale bez jakéhokoliv podezření!

Mám pár otázek, které svědčí o připravenosti této krize, směřující jedním směrem: do Ruska.
1) Proč nebyl Majdan od začátku považován za fašistický puč, ale až po tom, co utekl president do Ruska (po třech měsících)?
2) Proč se na Krymu a na východní Ukrajině, nezačalo demonstrovat proti Majdanu v Kyjevě už v prosinci, když se dnes tvrdí, že to zorganizovali fašisti, ale až po útěku pro Ruského presidenta?
3) Proč obyvatelé nejdříve nepožadovali podmínky po vládě a jejich splnění a nečekali na nové volby, a místo toho, hned chtěli referendum o odtržení od Ukrajiny a připojení k Rusku?
4) Pokud se Rusům na Ukrajině něco dělo, proč nejdříve nezačali utíkat do Ruska, jak se to dělo, děje, a bude dít, všude ve světě?
5) Proč nechtěli referendum o samostatnosti, ale o připojení k další zemi?
6) Proč bylo referendum o připojení Krymu k Rusku tak rychle připravené a ještě rychleji schválené Ruským parlamentem (není měsíc opravdu podezřele rychlý?.)?
7) Kde tak rychle sehnali separatisté zbraně?
8) Jak to, že byli tak perfektně organizovaní, všichni věděli co mají dělat, co obsadit, jako by byli předem vycvičení? Potom je podotázka: kde, kým, a proč?
9) Jak to, že měl car, Fűhrer Putim, už před touto akcí, připravená vyznamenání (odhalil to datum akce na medailích)?
10) Další důkaz předem připravené akce je to, že nejdříve zapíral jakékoliv zapojení do akce na Krymu. PROČ?
11) Proč se do dnes neobjevili jediné důkazy, že zachraňuje své krajany? (V Jugoslávii ty důkazy předloženy byli.)
12) Ještě během Majdanu, byli vyhlášeny nové volby, a hned po útěku Janukoviče, i presidentské. To rozhodně nesvědčí o puči a fašistech. Ještě nikde na světě, nevyhlásili pučisté volby v nejbližším možném termínu, a hlavně: nezrealizovali je!
13) Presidentské volby jasně ukázali, že Ukrajina není fašisty vedený stát, a Ukrajinci nejsou fašisté, rasisté a antisemité. Protože tyto radikální směry (jejich kandidáti) dostali 2% hlasů. Čímž se definitivně rozplynuli fámy o fašistické Ukrajině, ze které musí Ruské menšiny utíkat.

Odpověď je jen jedna: Fűhrer Putim to dlouhodobě plánoval, pro případ, že by se vývoj na Ukrajině, ubíral jiným směrem!

Žádné komentáře:

Okomentovat