pátek 31. července 2015

Fejeton: omluvte se Češi, že jste zkazili cikány

S hrůzou, otevřenou pusou a vytřeštěnýma očima, jsem se od kandidátky na presidentku (díky bohu, že nezískala potřebný počet podpisů) Samkové dozvěděl, že cikáni dali naší společnosti to, že nám nastavili zrcadlo.

Zřejmě nechápu pojem: nastavit zrcadlo. Ale myslel jsem si, že to znamená to, že nám někdo ukáže, jak se chováme my.

A také tvrdí, že za to, jak se oni chovají, za to můžeme my. Tak to jsem opravdu netušil, zanedbáme vzdělání našich dětí, zanedbáváme a demolujeme své obydlí a okolí, raději než práci, to raději naděláme spousty dětí, a živí nás stát, učíme své děti neslušnosti, nerespektování autorit, a mnozí z nás je učí i krást...

Tak to jsem netušil, že my, majorita, můžeme za to, že cikáni nedbají na vzdělání, nedbají na vzdělání svých dětí, zanedbávají a demolují své obydlí a okolí, než aby si našli práci, raději si udělají děti, a nechají se živit státem, učí své děti neslušnosti a nerespektování autorit a mnozí z nich je učí i krást...

Opravdu jsem toto vše netušil, a stydím se za to (ironicky), že jsme tak nezvratně zkazili ten báječný, vzdělaný, pracovitý, poctivý, slušný národ, který, nebýt nás, mohl dnes být nejvyspělejším a nejvzdělanějším národem, ke kterému by celý svět vhlížel s obdivem.

A pro paní Samkovou? Doufám, že vy se presidentkou nikdy nestanete. Nechtěl bych žít v zemi, kde budou vládnout cikáni, ne zrovna doslovně, ale prostřednictvím zákonů a milostí presidentky Samkové, tak že ať udělají, co udělají, bude se brát jako naše vina. A kdo by se chtěl ozvat, půjde sedět na tvrdo, za rasismus.

SAMKOVÁ (a podobní) NIKDY!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat