úterý 28. července 2015

Byli tu?

Dejme tomu, že to co chtěli, už zjistili. Takže teď nás jenom pozorují. Co by měli z toho, kdyby se tu sem tam objevili, něco tu udělali (třeba kruhy v obilí, únosy lidí…) a letěli zase pryč? A proč by nás jenom měli pozorovat? Proč s námi rovnou nenavázat spojení? A proč by místo toho, aby s námi rovnou nezačali komunikovat, dělali ty nevysvětlitelné a záhadné věci? A pokud chtějí o sobě dát vědět, proč ne přímo? Vždyť by se toho potom o nás dozvěděli mnohem více.

A proč před námi tají, že jsou tady? Někdo řekne: asi musí používat takové systémy či materiály, které zajišťují to, že jsou pro nás neviditelní. A když už se tají, proč by tedy občas dělají to, co dělají a nám tím zamotávají hlavu různými záhadami? Nebyl právě důvod, proč nás hledali a proč přiletěli, právě v tom, aby se s námi spojili? To je asi ta největší záhada. Celé mě to nedává smysl. Proč by plýtvali tolik energie a peněz aby si jen hráli?

Ano, kdyby se tak chovali, tak to nemá s výzkumem a objevováním, nic společného. A ani s posláním, najít jinou civilizaci a spojit se s ní nebo si jí podrobit. Nakonec, kdyby si nás chtěli podrobit, tak pokud předpokládáme, že musí být vyspělejší, jinak by nás nenašli, tak by měli i dokonalejší techniku a zbraně, s kterými by to dokázali, už bychom o nich všichni dávno věděli. Nemuseli by se nás bát.

Nevím jak vám, ale mě s toho vyplívá jediné - pokud nejsme sami, tak nás ještě nikdo neobjevil a tím pádem nás nemohl nikdo navštívit. Vše ostatní je jen sen lidí, chtějící si vysvětlit neznámé a nepochopitelné. Tak vznikla víra a bůh.

Žádné komentáře:

Okomentovat