pátek 31. července 2015

Putinovo carské Rusko, je opět říši zla

Četl jsem názor, že cara zastaví jen atentát. Mám obavy, že v dnešním carském Rusku, by nestačilo odstranit jen cara. Ale celou jeho kliku, tedy, nejbližší okolí. :-D Jinak, mám obavy co bude dál. Na 90% přeroste konflikt ve válku Rusko-Ukrajinskou. 10% procent, to je ta naděje co umírá poslední, Führer car Putim, dostane rozum, (nebo se možná spíše zalekne?.) a naopak bude vystupovat jako mírotvorce, kterému se podaří jako zázrakem, ""odzbrojit separatisty, s kterými nemá nic společného, snad ani řeč a národnost"" :-D Pokud vezmu v úvahu, že je do konfliktu zatažena Ruská armáda (i když tajně, speciální jednotky), a že "tzv. domobranci", jsou vyzbrojováni Rusy, a vedeni Ruskými speciálními jednotkami, tak platí obě varianty. První měla proběhnout hladce, Rus si měl zabrat Ukrajinu. Ale ono to tak hladce neproběhlo, tak zvolil druhou variantu. Nakonec, on už anexí Krymu, dokázal opanovat celé Černé moře. A ten si nechá.

Nebo ho imperiální politika a touha po obnovení SSSR nepřejde. A tady záleží, jestli se svět zachová jako Chamberlain, tím se ukáže, že nejsou platné nejen žádné smlouvy, dohody, ale ani morálka, čest, demokratické principy, lidská práva. A že každý agresor, který by jen trochu mohl ukázat svou sílu, si může dělat co chce. A potom se nedivme, až tu Rus opět bude. Jistě, komunisté se už těší. Což nakonec přeroste ve světovou válku. Nebo se svět zachová jako Churchill, a půjde na pomoc Ukrajině. To urychlí začátek třetí světové války. Poslední události ukazují, že si to uvědomuje i car Fűhrer Putim, který se také obává války (zřejmě si není jistý svou silou, ne že by si nezaválčil), proto už nevyhrocuje napětí na Ukrajině, ale vyčkává, co se bude dít dál. Každopádně to skončí opět "studenou válkou". V tom to případě: doufám, že svět zjistil, že některé státy, se nesmí dostat k takovým oborům a hlavně k modernizaci, vojenským, energetickým, technologickým, vědě a vývoje, protože je to nebezpečné pro svět. Rusko se musí opět zařadit do osy zla. Do té doby, než se z něj stane skutečná demokratická země.

Výsledky voleb na Ukrajině ukázali, že na Ukrajině nevládne nacismus, fašismus, a další strašáci, používané carem führerem Putimem a jeho příznivci, aby se ospravedlnila válka proti Ukrajině. Nejen totální prohra führera cara Putima, ale i všech komunistů a nacionalistů, kteří se už těšili na válečný konflikt, samozřejmě s vítězným koncem pro ně a totální prohrou a pádem západu, demokracie a kapitalismu. Ale myslím že není všem dnům konec. "Putimové" se nikdy nevzdají tak hladce. Opět něco vymyslí. Každopádně by se proti Ruskému carovi, führerovi Putimovi, měla vést "studená válka"! Tedy totální sankce a embargo na obchod s Ruskem. Zejména v oborech vojenských, energetických, technologických, vědy, vývoje, výzkumu.

Žádné komentáře:

Okomentovat