úterý 28. července 2015

Mohli by tu žít?

Pokud by tu nemohly žít, tak by tu určitě nepřistáli a nezanechali tu nějaké stavby a různé věci. Ale dejme tomu, že by tu vzduch pro ně bezpečný byl. Proč by prostě oficiálně nenavázali spojení a nepřistáli osobně? A kdyby nás cizí civilizace objevila, chovala by se pokaždé stejně? Udivuje mě, že ještě nikoho nenapadlo, že ta civilizace žije na nějaké planetě a ta má určitě více národů a států. Že tam jsou rozdílné názory. Proč by na jiné planetě měl být jen jeden národ, jeden stát, jeden názor. Ale i to se dá vysvětlit.

Třeba se tam vyvíjeli jinak a celá mimozemská civilizace byl jeden národ. Ale určitě neměli jen jeden jednotný názor na svět. Proč proboha tohle nikoho nenapadlo. Pokud se cizí civilizace vyvíjeli podobně jako na zemi, tak se podívejme kolem sebe. Není jediný živočišný druh, kde by se jedinci chovali úplně stejně. Leda že by před příchodem k nám na jejich planetě propukla válka, přírodní katastrofa, epidemie, která by nechala na živu jeden národ. A nemusel by to být mírumilovný národ.

Ale pak bychom se jich museli bát. To by nás ale po objevení čekala válka, protože diktátoři se nezastaví před ničím. A pokud jsou ze stejné, nebo podobné hmoty jako my, tak se musí chovat stejně. Protože jen ten nejsilnější může být na nejvyšší vývojové příčce. Teda pokud zapomeneme na to, že někde se vyvinul ideální svět, ráj na zemi, kde si jsou všichni rovni a všichni se mají rádi a… VĚŘÍ TOMU NĚKDO? FAKT!

Anebo by to museli být bohové, ale ti by asi opravdu volili jiný způsob než nás strašit zjevováním, únosy, záhadami. Poslední dobou se objevuje názor, že mimozemšťané jsou z antihmoty. Ale pak bychom je my nikdy nespatřili a asi ani jejich stroje. Pokud to tak je, tak bychom se osobně, fyzicky, nikdy nesetkali. Ovšem oni by nás mohli možná myšlenkami ovládat. Možná že nás už ovládají, buď k dobrým činům, nebo ke zlým. Třeba vysoce sociálně myslící lidi jsou telepaticky ovládány takovouto civilizací. Anebo naopak, masový vrazi a diktátoři jsou jimi ovládány. Kdo ví. Ale v případě civilizace vzniklé z antihmoty se to nikdy nedozvíme. A hlavně, to je úplně jiný svět, tak že by nebyli žádné kruhy v obilí, žádné UFA, žádné záhady…

Žádné komentáře:

Okomentovat