pátek 31. července 2015

Fejeton: což takhle založit fašistickou stranu Čech a Moravy

Přemýšlel jsem, kam dát tento článek. Ale nakonec jsem se rozhodl pro ironizaci dnešního právního stavu, tak jsem z něj udělal fejeton.

Už mám toho porušování zákonů ze strany policie, státních zástupců a soudců, tedy právě od těch, kteří by zákony měli dodržovat především, dost. PROČ SE TU STÁLE PORUŠUJE ZÁKON O ZLOČINECH KOMUNISMU A JEHO ŠÍŘENÍ?!?!?!

Jak to, že se tu může komunista ucházet, natož se tam dostat, do jakékoliv obecní, krajské, státní správy a zastupitelstva?!?!?! Jak to, že se tu může volně prodávat symboly a chodit se symboly, komunismu?!?!?! A co založit fašistickou stranu Čech a Moravy? A po vzoru komoušů, mít na oko demokratický program, a kdyby nás někdo chtěl zakázat jen kvůli názvu, tak se bránit, že na rozdíl od komoušů, nemáme za sebou mrtvoly, zničené životy, okradené firmy a lidi. (A to čeští fašisté opravdu nemají, na rozdíl od českých komunistů)

A kdyby nás (stále ještě komunističtí) soudci chtěli zakázat, ne kvůli programu, ale kvůli názvu, tak s tím jít třeba až do Štrasburku. A chtít po našich zákonodárcích a soudech, aby soudili podle skutků, ne podle názvů. Mě taky štve, že se tu na komouše dívá jiným metrem, než na nácky a fašouny. Ač je to jedna a tatáž ideologie. A bylo by zvláštní, kdyby nepovolili naší Fašistickou stranu, když tu už máme dvě, proti kterým máme zákony. Komunistickou a národně socialistickou.Tak že, vlastně už jen chybí ta Fašistická, ne? Proto že pravda je, že Národní strana Paroubka, by se německy řekla jak? No přeci: Nacionální. Protože národní v češtině, je nacionální v němčině. Tak že myslím, že by tu měla být i ta fašistická. Nebo ANI JEDNA!!!

A myslím, že by se možná našlo pár nasraných, který by založili tu fašistickou stranu Čech a Moravy.

A jako PRVNÍ úkol strany by bylo: donutit zákonodárnou, výkonnou a soudní moc, dodržovat zákony, které sama vytvořila, odsouhlasila a přivedla do praxe. No, vlastně ještě nepřivedla, respektive, přivedla na půl: vlk se nažral a koza zůstala celá.

A druhý úkol, když to nepůjde po dobrém, vyhrát volby, rozpustit bolševickou státní (zákonodárnou a výkonnou)a soudní moc, jmenovat novou, rozpustit zločineckou komunistickou stranu a všechny její odnože a podobné strany, tedy i národně socialistické a fašistické.

Třetí úkol: dát toto rozhodnutí do ústavy, aby si to nemohl někdo změnit, kdy chce, leda tak všeobecným referendem a součást toho zákona by bylo: nikdy se nesmí do jakýchkoli státních, krajských, obecných funkcí a úřadů i jako poslední zaměstnanec (třeba na toaletách), dostat členové těchto zločineckých organizací (komunistických, nacistických, fašistických, apod. ideologií). A to ani jako BÝVALÍ členové, nyní v jiných stranách, sdružení, spolků, apod.

Čtvrtý a poslední úkol: pak se rozpustit sami (fašistickou stranu Čech a Moravy) a vyhlásit předčasné volby.

Žádné komentáře:

Okomentovat