pátek 31. července 2015

Fejeton:snížení kriminality? Omluva a distanc

Komunistům se nelíbí, že se jim připomínají zločiny a stále nejsou některými považováni za demokratickou stranu a stále se o nich tvrdí, že se nezměnili a že budou stejní. Sám Dolejš se k těmto útokům ze strany vyjádřil opakovaně: "Nejen já osobně, ale celá KSČM se distancuje od politických procesů a poprav, od zneužívání moci v rámci politického monopolu a od řady na to navazujících excesů."
A V TOM JE TEN PROBLÉM, PŘÁTELÉ. POLITICKÉ VRAŽDY, 10 LET V URANOVÉM DOLE, DĚTI BEZ RODIČŮ, A NÁSLEDNĚ NEMOŽNOSTI STUDOVAT A PRACOVAT, PERZEKUCE, POVAŽUJÍ I DNEŠNÍ KOMUNISTÉ ZA "EXCES" 
Tento komoužský zločinec v podstatě souhlasil se svou soudružkou, která prohlásila, že socialismus nebyl zločinecký, ale dnešní doba je zločinecká. To se pak můžou omlouvat a distancovat horem dolem, ale jejich projevy je usvědčují z toho, že se jen přetvařují. No, nakonec, vyhráli by v r. 46 volby, kdyby poctivě přiznali, co chystají? Možná že by bylo dobré, jim připomínat jejich zločinnost ironickými poznámkami:
Vrah by se hájil: byl to jen exces, který se už nebude opakovat a distancuji se od té vraždy. Soudce: fajn, běžte domů a už buďte hodný. Zloděj, co ukradl někomu firmu či dům: byl to jen exces, už se to nebude opakovat, a distancuji se od těchto praktik. Soudce: fajn, tak běžte a už to nedělejte. Domácí násilník a věznitel rodinných příslušníků: byl to jen exces, distancuji se od toho. Soudce: fanj, běžte domů a už o tom nebudeme mluvit.
No krása, nebylo by odsouzených, tím by byly věznice prázdné, kriminalita nulová. A pak že to komouši neumí. Pak že to nejde. Volte komunisty, nebude kriminalita. 

Žádné komentáře:

Okomentovat