úterý 28. července 2015

Víra v UFO, je jako Víra v boha

Abych mohl někdy uvěřit, že to nejsou jen podvrhy za účelem zábavy, zviditelnění se, nebo dokonce zisku, mě chybí vysvětlení: PROČ BY TI UFONI DĚLALI TO, CO DĚLAJÍ? V těch jevech nevidím smysl. Není tam jediný náznak invaze, zkoumání, spojení s naší civilizací, žádná skutečná činnost, která by nás měla připravit na to, že tu jsou a že přijdou. A to nemluvím o tom, že by tu museli mít minimálně na oběžné dráze země, ne-li přímo na zemi, FUNKČNÍ přístroje, které by zkoumali terén, aby dali hlášení na jejich planetu, jestli sem mohou přiletět. Až se toto stane, až tu lidé narazí na jejich funkční průzkumné stroje, až se s někým spojí a přes něj budou komunikovat se světem, pak se dá věřit.

Zatím je to spíše v rámci náboženství, když ne rovnou podvodu. Nakonec, i ten Bůh je takový UFON. Zjevuje se jen některým (fakt je zajímavé, že se nezjevil zatím žádnému papeži, jako svému zástupci na zemi), ale i ty mají důkazy jen slovní, nikoliv hmatatelné. Každý si představuje jen vesmírnou loď (talíř) a zelené mužíky. A všichni je viděli jen ve vzduchu. A proč třeba nikdo, nikdy, nenafilmoval, jak to ufo stojí na zemi. A jak kolem pobíhají ti mužíčci? Jo, to by byl teprve úkaz. A přitom ty objekty mohou být jen atmosférický jev nebo přímo podvod. 99% záhad se přitom vyjasnilo. Právě tím přírodním jevem, nebo podvodem. Třeba Bermudský trojúhelník byl považován za jasné spojení s mimozemšťany. Ale dnes už se ví, že je to oblast, kde je dohromady více přírodních jevů (prohlubeň dna, silný proud vody, hustší atmosféra, plyn, který vyvěrá ze dna, silnější větry), které zapříčinili ty katastrofy.

A mnohdy se také přidal lidský faktor. Kruhy v obilí už jsou dávno vyřešené. Dokonce se k některým i tvůrci přiznali. Ale líbilo se mi na závěr v jednom dokumentu, jak nakonec řekli: Ty pravověrné ufology by nepřesvědčilo ani to, kdybychom to dělali před nimi. Jako ten dobrý pokus pitvy toho Roswellského mimozemšťana. Pak se sice ukázalo, že to je podvod, ale pravověrní ufologové tomu věří dodnes. A jistě. Z dávné budoucnosti k nám mluví nálezy, které údajně mají spojení s mimozemšťany. Pyramidy, Stonehenge, Obrazce na planině Nazca, dále nálezy výrobků a maleb, které mají připomínat mimozemské práce. Z toho se usuzuje, že tu mimozemšťané byli, že s lidmi komunikovali, že s nimi žili a pomáhali jim. A že třeba ty pyramidy lidem postavili oni, protože lidi by to nezvládli.

No, pokud pominu, že drtivá většina je dnes rozřešena, že už víme, jak stavěli pyramidy, dokonce zjišťujeme, že i dávné civilizace měli techniky, které na 1500 i více let, zavál čas, které dnes opět objevujeme. Vzhledem k tomu, že jsme ještě neprozkoumali celou zem a už vůbec oceány, tak se může stát, že tu byli ještě starší civilizace, než dnes ty nejstarší známé. Nakonec, kdo před 200 lety věděl něco o starých Amerických civilizacích? A kdo věděl i o dávno zaniklých Afrických, Asijských, ale i Evropských civilizacích? Nebýt právě objevené archeologie, tak dnes nikdo nezná nic o Římanech, Řecích, Egypťanech, Peršanech? A určitě by neznal svět Inky, Aztéky, Máye. No a to nemluvím o pravěku, dinosaurech a vzniku země. A stejně, jako stačilo 1500 až 2000 let na zmizení těch objevených civilizacích, tak třeba časem vykopeme civilizace staré 10000 let, a pak se ukáže, že oni byli vyspělejší než my.

Stejně jako věda odbourává další a další důkaz o neexistenci boha, tak postupně bude archeologie odbourávat další a další důkaz, že mimozemšťané tu ještě nebyli (pokud existují) a že vše je pozemské. Ale dejme tomu, že to tak nebude. Že se zjistí, že tu byli, nebo jsou? Jak to, že tu nezůstalo po mimozemšťanech nic z té techniky a vyspělosti? Jak to, že lidé sami si neuchovali nic z toho, co je naučili? A jak to, že tu není funkční spojení s jejich planetou? A už vůbec mi nedává smysl, že by tu jednou byli a pak odešli a zapomněli na nás? Myslím, že pokud už tady byli, tak by to dali znát domů. Část by tu zůstala a připravovala tu základnu pro další. Pokud by už tady byli, tak by trvale navázali spojení s lidmi. Vždyť by je potřebovali. Minimálně do doby, než by sem přišlo více mimozemšťanů, aby nás ovládli.

A neobstojí to, že to mají daleko. To by dejme tomu vysvětlilo, že tu nejsou osobně. Ale komunikace by tu byla. Dobrá, dejme tomu, že jsou tak vyspělí, že dokáží pro nás být neviditelní, necítitelní, neslyšitelný. Dejme tomu, že se tu pohybují tak, že o nich nevíme, ani kdyby stáli vedle nás. Dejme tomu, že mají schopnosti se živit vzduchem, dýchat i atmosférický vzduch, jako energie k pohonu, světlu, teplu jim slouží teplo vlastního těla. Dejme tomu, že vymysleli nějaké látky, které po vpravení do těla zajistí, že nikdy neonemocní. A dejme tomu, že se naučili prodloužit si život. Dejme tomu, že se naučili být přizpůsobivý ve všech vesmírných podmínkách. Rozhodně se ale museli naučit cestovat vesmírem, tím myslím velmi rychle a levně. Jinak by nemělo smysl někam letět. Ale pak nechápu, proč dělali a dělají to, co údajně dělali a dělají.

Proč v dávné historii s lidmi žili, pomáhali jim, radili, učili, a dnes nic? Dejme tomu, že neměli důvod tu fyzicky být (ale to nevysvětluje spojení s nimi, které by určitě nepřerušili), ale když už by sem opět zavítali, tak by navázali na běžný kontakt z dřívějška. A jako důkaz něčí existence, nemohu brát to, že když něčemu nerozumíme, nechápeme, neumíme to, nebo si nedokážeme představit, že by to šlo bez moderní techniky, tak to musel udělat někdo jiný. A jediné vysvětlení je jiná bytost (Bůh-příroda, život, svět. Mimozemšťan-výrobky, věci, stavby). A tak bych prosil hmatatelné, jednoznačné, přímé a nevyvratitelné důkazy. A proto neberu to, že to mají daleko, proto tu byli kdysi a než se vrátí, tak to trvá. A proto neberu to, že se s námi oficiálně nesetkali proto, že nejsme na to připraveni a že nás zkoumají (a tu přípravu a zkoumání neudělali, když tu byli dříve?). A už vůbec nepochopím, a je to pro mě největší blbost, že by letěli někam do vesmíru jen proto, aby se někomu zjevili a aby si tu udělali kruhy v obilí.

Jo, jako že nám tím něco vzkazují? A to, když už jsou tak vyspělí, tak jako na potvoru nemají přístroje, které by je spojili s těmi, kteří na zemi rozhodují (hlavami státu, vládami), a které by překládali jejich řeči? Jo, že nevědí, kdo je hlava státu? No a to si neumí zjistit? Nebo že by na jejich planetě už měli komunismus? Čili systém bez vlád a hlav států? No, ale určitě by měli ty přístroje na překládání řečí. Leda, že by ho ve spěchu při balení na výlet na naší zemi, zapomněli doma. Jo, jako že se nechtějí s námi spojit, že bychom se jako lekli? A co takto telefon, mobil, internet, rádio, televizi? Vždyť je přeci tolik možností se s námi spojit, aniž by se spojili osobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat