pátek 31. července 2015

Svět a židé

Já si myslím, že celý konflikt Izraelsko-Palestinský, je o nenávisti k židům. Celý svět Židy nenávidí. Jak jinak si vysvětlit to, že přihlížel k jejich pogromům vždy s nezájmem, pochopením a mnohdy se souhlasem, možná nebudu dalek pravdy, jestli ne z radosti. Jak si jinak vysvětlit, že mohl holokaust probíhat, aniž by to někoho vzrušovalo. Aniž by se ptal, kam se umístily ty sta tisíce a miliony lidí? Jak to, že nikde na světě nevznikala nová milionová či statisícová města? Nebo tisíce nových vesnic? Kde jsou ti lidé, které se přemisťují? To se opravdu nikdo nedivil? A že by takové velkoměsto muselo v kraji být vidět, co?

A když se to po válce profláklo, byl ten údiv skutečný nebo hraný? To opravdu nikoho nenapadlo, že ti lidé mohou mizet jediným způsobem: jsou zavražděni! Opravdu nikdy nikoho nenapadlo, že takové množství lidí, by muselo zaplnit jedno nebo několik milionových měst, nebo několik sta tisícových měst, nebo stovky menších několika tisícových městeček, nebo tisíce vesnic. Dokážete si představit, o jaké území by šlo? To by muselo být v Evropě určitě vidět, protože je velmi hustě rozparcelovaná lidmi. Což bylo nejen dnes, ale i za války, a řekl bych, že nějaké bílé místo (bez lidí) tu přestalo být někdy ve středověku. Jak to, že se nikdo neptal po těch městech či vesnicích?

Protože:
1) Nevěděl, ale nezajímal se, protože ho nějaký Žid nezajímal, ze stejného důvodu, jako ho nezajímalo, kde končí jeho odpadky.
2) Věděl, ale souhlasil, a nevadilo mu to, jako mu nevadilo, jak skončí jeho odpadky, přál jim to i pomáhal, protože na tom mnohdy vydělal.
3) Věděl - nevěděl, nevadilo mu to, bylo mu to jedno, není to jeho věc, on přeci Žid není. A když na tom vydělal, to pak raději vědět nechtěl.
4) Nebo je lidstvo zdegenerované, blbé a hloupé, bez špetky rozumu, inteligence, na pokraji úpadku civilizace, těsně před návratem do jeskyň, možná rovnou na stromy, s tím, že se evolučně vracíme mezi opice.
5) Holokaust (a žádný jiný pogrom) v historii nikdy nebyl. Tak taková představa, že by lidé byli vyvražďováni, jak dobytek na jatkách, je nepochopitelný a tedy ta myšlenka nesmyslná, proto to nemohlo být. Nejčastější argument popíračů holokaustu. Ale nikdo nikdy od nich nedostal odpověď: kam tedy ti Židé zmizeli? Protože tu prostě najednou nebyli. A že zmizeli, to dokazuje i to, že ani jeden z jejich soused, přátel a kolegů nikdy nepřišel s tím, že tu žili a pracovali celou válku. Že by sami spáchali sebevraždu? Nebo že by je postihla nějaká smrtelná nemoc, postihující jen Židy? A nebo - existovali za války vůbec Židé? Nevznikli až po válce? Proto jsou u mě popírači holokaustu hovada.

Protože jen zvíře (vemte si třeba dobytek), se neptá, kam odváží část stáda a co s ním bude. A jen dobytek se neptá, proč to stádo není na jiné pastvině, v jiném chlívě. Prostě není, kde je? Dobytek neví, nezná, možná proto se neptá. Nemá na to dostatečnou mozkovou kapacitu. Není tak rozumný, tak inteligentní, tak vzdělaný, tak civilizovaný. A co lidi? Lidi mají proti dobytku více rozumu, inteligence, vzdělání, je dostatečně civilizovaný, aby se ptal, zajímal? Fakt nevím po tom, co už provedli. A zvláště nevím po tom, co někdy čtu a slyším od těch, co mají stejný pohled na Židy, Izrael, pogromy a holokaust, jako byl za nacismu, ale i v dávném středověku. Fakt nevím.

Žádné komentáře:

Okomentovat