neděle 4. října 2015

Začalo Rusko třetí světovou válku?


Kdo ještě pochybuje o tom, že Rusko začalo regulérní válku? Jak zareaguje západ? NATO? Už asi hůře, než když rusáci předstírali, že na Ukrajině nejsou. Nyní by NATO už napadlo Rusáka vědomě. Tak zase svět zaspal. Do nedávna to mohlo proběhnout jen na Ukrajině, nyní by se do toho zamíchal celý svět. Tak buď to skončí okupací Ukrajiny a postupně všech bývalých sovětských republik, nebo 3 světovou. Protože, pokud svět nezasáhne do doby, kdy si bude myslet, že je to vnitřní záležitostí té které země, i když budou důkazy vměšování jiné země, tak se okupaci jiných zemí, nikdy nebavíme.

Rusáci prostě přišli na geniální plán, jak dobývat jiné země, a rozšiřovat svůj vliv. Vyvolají a povedou, povstání v těch zemích, na kterou mají zálusk. Budou ho podporovat, zásobovat vojensky (zbraně, vojáci) finančně, materiálně (potraviny, léčiva) a v případě, že bude zle, i osobně (přiznají svou účast). To už ale bude většinou pozdě. Rus ví, že má atomové zbraně a svět si na ně netroufne. Leda že by chtěl rozpoutat válku. Tady je výsledek nejistý, válka nekonečná, škody nevyčíslitelné, zničení současného světa jistý. A Rus ví, že bude svět hodně přemýšlet, jestli mu za to stojí, nějaká Ukrajina, Kazachstán, baltské státy, a o Asii, Africe, ani nemluvě.

A nad Evropou by se už stahovali mraky. Stojí nám za zničení západní civilizace ta východní Evropa? Svět propásl čas, když Rus zabíral Krym. Stejně tak, jako když Němec za Hitlera, zabíral Porýní. Díval se na to, a nic nedělal. To Hitlera povzbudilo. Zabral tedy postupně Rakousko, Sudety, Československo, Polsko, zbytek Evropy. A až když napadl SSSR a Anglii, se svět probudil. Kdy se svět chce probudit dnes? Nyní už jsme ve fázi "hodinu před napadením Polska". Potřebuje svět budíček, až bude Rus bombardovat "Londýn"?

Vzhledem k nic nedělání EU, USA, NATO, OSN, si myslím, že se Rus už nemusí ničeho bát, proto už (sice stále ještě utajeně-bez označení jako na Krymu) začal otevřeně bojovat sám, jižně na východě Ukrajiny. Podle mě, za pár dní, zahájí klasickou vojenskou ofenzívu, kterou už bude moci zastavit jen skutečný útok NATO. Tak začne třetí světová válka. Tedy, pokud se při posraným politikům EU a NATO, bude chtít do toho, pro nějakou Ukrajinu jít. Myslím že ne, protože si opět budou myslet, že Ukrajinou to skončí.

Jenže ono to neskončí, protože každému diktátorovy, vždy s jídlem rostla chuť. Akorát se jen ukáže, že západ opět selhal. Že se neumí bránit proti skutečným hrozbám a nebezpečí. Spojenectví se západem, je tedy na nic. Ale abych západu zas tak nepřidal, tak na řadě je nyní Ukrajina. Pokud požádá oficiálně OSN a NATO o pomoc, mělo by OSN a NATO pomoci. A až potom, kdyby nepomohlo, to odsoudit.

Žádné komentáře:

Okomentovat