neděle 4. října 2015

Po posledním kroku Ruska, se sankcí nebojme


ZA VŠE MŮŽE NATO V ČELE S USA! ........ Bože, z podobných komentářů je mi na nic. A hlavně, je to ukázka části národa, jak by se v případě konfliktu zachovalo. V našem národě je hodně velké stádo kolaborantů, konfidentů, zrádců vlasti. Už se nedivým tomu, jak naši předci bez protestů žili pod Rakouskem. Naši dědové pokojně žili pod Hitlerem. Naši tátové pokojně žili pod Ruskem (dříve sovětským svazem) a komunistama. Žili, navzájem se udávali, mlčeli a budovali Rakouskou-,Německou-,Ruskou-(sovětskou),-říši! Na mnoha členech našeho národa je prostě vidět, že si nezasloužíme vlastní národ a stát. A mám velké obavy, že nyní je ve vedení našeho státu, většina těch, kdo by opět pokojně přešli pod Rusko, pokojně žili, a ještě pokojněji udávali, a společně budovali nový světový, tentokrát proruský řád! Je mi hanba za takové kolaboranty, kterým národní hrdost, vlastenectví, svoboda, demokracie, nic neříkají.

Zvláštní že za všechny konflikty komunistů, zvláště sovětských a nyní ruských, může někdo jiný. Buď USA, EU, potažmo celý západ. Nebo Ukrajina a Gruzie. A Čečenci najednou nejsou: lid bojující za svá práva a holé životy, ale teroristé, a v Kremlu najednou není fašistická vláda, bojující proti vlastním lidem, ale demokratická vláda, chránící vojenskou silou lid a zem. NE! Za veškeré konflikty Ruska a sovětského svazu (mimo 2.sv.v.) mohou sami Rusové, se svojí imperiální politikou. Führer, Car Putin, chce obnovit říši, která budila strach a respekt, udržovaný atomovým arsenalem. Ekonomický a sociálně, na tom byl prabídně.

Proruští a proputinovští obdivovatelé si nyní přejí, aby embargo proti Rusku, dopadlo hlavně na ty, co ho zavedli, tedy i nás. A myslí si, že Rus nepotřebuje nás (tedy západ, EU, USA), ale my potřebujeme Rusa. Jak to skutečně je, dokazuje poslední Ruská akce. Rus poslal humanitární pomoc. Pominu nyní, že je to stejné, jako by pyroman zapálil dům, a potom pomáhal hasičům ho hasit. Poslal 300 kamiónů. Nikdo, krom jeho příznivců ne tleská, z důvodů o mém příkladu o pyromanovi. Ale jak se posléze zjistilo, tak spíše sklidí výsměch.

Kdyby ty kamióny byli naplněny, ale oni byli prázdné a poloprázdné. Kdyby se to mělo přeložit, tak by ze 300 kamiónů, byla sotva stovka. Ukázka toho, že ta pomoc nebyla myšlena vážně. Možná to měla být jen provokace, jako záminka na invazi. Nebo to měla být jen propaganda, aby u místních obyvatel vzbudili pocit, že jim v Rusku bude lépe. Každopádně, na to, že si příznivci Putinovského carském Ruska, jak je na tom Rusko dobře, a jak je západ bez Ruska v pr... v háji, je to tedy pořádná ostuda. Pokud nemá Rus, na naplnění humanitární pomoci, a místo toho pošle poloprázdné kamióny, to spíše svědčí o tom, že je Rus v pr... v háji.

Žádné komentáře:

Okomentovat