neděle 4. října 2015

Demokratická pravice i levice se musí spojit, jinak přijde opět rudý teror

Žádná Evropská země, nedemontuje sociální systém, protože by taková vláda nepřežila ani minutu. Evropané jsou už tak sociálně rozmazlení, že kdyby měli mít systém mimoevropských států, tak by snad vznikla třetí světová. Dokonce i Číňané, tak opěvovaní komunisty, nemají tak štědrý systém, a tvrdí, že jestli se Evropa nezřekne toho systému, že zbankrotuje. Evropa má nejsociálnější systém, který nikdy, nikde nebyl a není. A Česko patří mezi nejsociálnější státy Evropy. Já bych tedy spíše mluvil o DEMONTÁŽI SOCIALISMU, než sociálního státu, jak tvrdí levičáci, odbory, a čím lidi štvou proti vládě. A pak se diví a protestují proti koalici ČSSD s KSČ(M)


A jinak, souhlasím, že socani zrovna štěstím neučůrávají, když vidí, že jediná strana, s kterou mohou udělat koalici, jsou komouši. Bohužel si to ale zavinili sami. Pravici tak pošpinili, že velká koalice je skoro nemožná. A sami si za to můžou, díky jejich rétorice o stavu naší země, o tom, jak se tu máme strašně, jak tu nikdo nemá na jídlo, bydlení, vzdělání, doktory. Jak jsme všichni nezaměstnaní a už zítra nás čeká bezdomovectví a bída. A už zítra nás čeká bída a žebrání a výběr popelnic. A že nás ještě dnes někdo přepadne, okrade, zabije, znásilní... A nebudeme mít dovolání. A to vše nás čeká, pokud nebudeme volit jedinou záchranu, která mávnutím proutku, nás dostane do ráje, kde bude láska, mír, klid, bezpečí...

A tou stranou je ČSSD! A v očekávání, že je bude volit 99% voličů, tuto rétoriku povedou do absurdity. A potom se diví, že voliči nevolí jen jednu spásnou stranu, ale pro jistotu i druhou, která tuto absurditu vykřikuje ještě hlasitěji. No a potom tu místo jediné boží strany, jsou dvě boží strany. A tak jim nic jiného nezbývá, než aby se spojili dvě boží strany, slibující ráj. Protože jiné spojení, vede do pekel. A je jen otázkou, jestli je v tom záměr, nebo jen blbost těch socanů, který stále věří, že jednou budou mít takovou moc, že nebudou potřebovat nikoho, s kým by vládli.

A při tom by stačilo nemyslet na svou ideologii a jak se udržet co nejdéle u moci (proč asi? Nám předvedl Ráth), ale myslet na zem, lidi, demokracii. A tak se v rámci dobra pro zem a národ, klidně spojit s pravicí, jak se to děje v jiných, vyspělých státech. Levice často používá proti pravicovým vládám, jako argument Německé hospodářství, Německé platy, a proč nepoukazují i na to, že tam jsou běžné, velké, pravo-levé koalice? Je vidět, že nám stále chybí politická kultura a že Češi stále nepochopili, co to ta demokracie je. Ještě se máme co učit.

Žádné komentáře:

Okomentovat