neděle 4. října 2015

Komunisté by na západ svedli i špatné počasí.


Za vše může západ, USA, EU, Israel... Nebýt sankcí a embarg na KLDR, KUBU (dříve na celý socialistický blok) tak je socialismus úspěšný a vyspělejší než celý kapitalismus. A dnes by USA, EU, Israel, Japonsko... jen závistivě koukali na záda všem socialistickým státům a stali by nad propastí. Pominuli to, že podle komunistů je socialismus ekonomicky vyspělejší než kapitalismus, takže by mu nějaké sankce a embarga zaostalejšího světa, mohli ublížit asi tak, jako by nám ublížili sankce nebo embargo Somálska, tak chci připomenout, že ty samé sankce a embarga, měli socialistické státy proti kapitalistickým.

Prošel jsem si ty sankce a embarga, dnes proti KLDR, Kubě, nyní i proti Rusku (tenkrát proti celému socialistickému bloku). Týkají se jen moderních technologií a surovin pro vojenské účely, nebo s možností použití pro vojenské účely. NIKOLIV na léky a lékařskou techniku, textil, potraviny, domácí spotřebiče, zemědělské a průmyslové stroje, apd. Tak bych se rád zeptal komoušů, jaká moderní technologie je rýže, dřevo, uhlí.... A jak by z obilí vyrobili třeba počítač, auto, tank, ponorku...? A jak se z ovoce či zeleniny, dá postavit elektrárna, nebo raketa...? Anebo, že by z mléka dokázali vyrobit atomovou bombu...? A možná že by cukr, máslo, nebo sůl, mohli použít jako bakteriologickou zbraň...? A z léku by nejspíš vyrobili střelný prach...? Jen u textilu a veškerého materiálu na oblečení a obutí je mi to jasné, to by bylo použito na uniformy a vojenské stany.

Holt, komunisté umí ze všeho vyrobit moderní technologie a zbraně, proto jim není trapné si vymyslet, že se ty sankce a embargo, vztahuje i na potraviny, léky, textil, apd... A stačila jim k tomu zmínka o luxusním zboží. (Tady se jim ale nedivím, protože když tu vládli, tak sehnat dobré maso, prášek na praní, kvalitní televizi, pračku, nebo čerstvé ovoce, o oblečení ani nemluvě, byl fakt luxus, v malém možný k dostání jen v Tuzexu, nebo za úplatu u známého prodavače, pod pultem.)

SAMOZŘEJMĚ ŽE NE! Na léky, potraviny, textil apd., se nikdy žádné embargo nebo sankce, neprovádělo. A jakékoliv obviňování západního světa, kapitalismu, EU, USA, Izraele, OSN, za mega hospodářský průser komunistického zřízení v KLDR (potažmo celého socialistického bloku) je stejná hovadina, jako svést na stejné viníky, že slunce nesvítí tak jak je potřeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat