neděle 4. října 2015

Nevoliči, což tak místo rezignace, vrátit úder?

Zpráva pro NEVOLIČE. Serou vás politici a strany, a jste proto tak znechuceni, že už nechcete jít volit? Považujete volby za zbytečné, jen šaškárnu, kterou pro "vlastní zábavu" politici pořádají, ale nic nikdy nerozhodnou? Tak je tedy lepší se na ně vykašlat? Ano? Tak to je právě to, co po vás ti politici a strany chtějí! Proč jim to tedy trpíte a usnadňujete? Proč jim dovolit, aby si dělali, co chtějí? To je tak milujete, že jim to chcete usnadnit? Jste hlupáci a důkazem toho, že se to těm politikům povedlo. Takto vás zmanipulovat!? Serou vás všichni!? Tak jedině ty, které už v parlamentu a ve vládě byli, jiní vás nasrat určitě nemohli. Proč tedy na zlost těm, co už ve vládě a v parlamentu byli, nejít k volbám a volit jen ty, kteří tam nebyli. A říkat, že jsou všichni stejní, je jako přestat jíst, protože je všechno jídlo stejné. Nebo, neseznamovat se s nikým, protože jsou všichni chlapy/ženy stejní. A všichni lidi jsou stejní, tak se uzavřít a s nikým nemluvit… Blbost? Jistě! Stejně jako je blbost, že všichni politici a strany jsou stejní. A jak to víte, když tam ještě všichni nebyli?

Nevolte tedy ty, co tam byli, ale ty, co tam nebyli. Máme spousty stran. (ze seznamu jsem vynechal ty, co už "tam u toho" byli. Máme opravdu co vybírat. Pojďme všichni tentokrát MY nasrat politiky, když nás serou celou dobu. Pojďme k volbám a volme ty, co nás ještě nestihli nasrat. Děkuji za pochopení.
Seznam není doporučující, ani o jednotlivých kandidátech (kteří mnohdy byli ve stranách, které už u moci byli) ale o stranách jako takových.
2 - Strana svobodných občanů (Svobodní)
3 - Česká pirátská strana (ČPS, wiki Pirátů)
5 - Hlavu vzhůru - volební blok (Hlavu vzhůru!)
7 - Romská demokratická strana (RDS)
8 - Klub angažovaných nestraníků (KAN)
9 - politické hnutí Změna (Změna)
10 - Strana soukromníků České republiky (SsČR)
12 - Volte Pravý Blok
13 - Suverenita - Strana zdravého rozumu (Suverenita, wiki Suverenity)
14 - Aktiv nezávislých občanů (ANEO)
15 - Strana práv občanů - ZEMANOVCI (SPOZ, wiki SPOZ) ((tady mám problém s přeběhlíky z ČSSD z dob Zemana, ale jako strana tam nebyli)
16 - Občané 2011
17 - Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury (Úsvit)
18 - Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS)
19 - Československá strana socialistická (ČSS)
20 - ANO 2011 (ANO)
22 - LEV 21 - Národní socialisté (NS-LEV 21, wiki LEV 21) (tady mám problém s přeběhlíky z ČSSD, v čele s Paroubkem, ale jako strana tam nebyli)

Žádné komentáře:

Okomentovat