neděle 4. října 2015

Komouši žvaní, jako by zapomněli na své vládnutí.


Typický projev komunisty (nyní Dolejše o Babišovi jako ministra financí). Už předem ví, že jakákoliv vláda (krom vlády komunistů) bude špatná, skorumpovaná, bude rozkrádat stát, bude napomáhat bohatým k ještě většímu bohatství, a chudé ještě více ochudí. A je jim jedno, jestli někdy byli komunisty, estébáky, pohraničníky zabíjející na hranicích. Věřím, že kdyby Babiš byl v jejich komunistické vládě, obhajovali by ho až do roztrhání těla. A naopak, jeho post v jakékoliv firmě by už nebrali jako nebezpečí a střet zájmů, ale jako důvod, že je to dobrý hospodář a proto jako ten nejlepší, kdo by mohl vést statní pokladnu. Nikdy nepřiznají, že jejich systém je nefunkční.

A je velmi jednoduché je usvědčit ze lži. Za komoušů byl všeho totální nedostatek, prázdné obchody, špinavé ulice, zanedbané domy i podniky, nedostatek bytů, nefungující infrastruktura . Dnes je všeho dostatek, obchody narvané až do zavíračky, čisté, upravené a moderní, ulice, domy, podniky, bytů dostatek (pokud na něj máme), fungující infrastruktura. A lidé to vědí, pamatují si to, a odmítají tu dobu. I proto mají komouši už čtvrt století takové preference, aby jim neumožnily návrat. A nebýt chyb všech porevolučních vlád, mohli být ještě menší.

Tak jestli tenkrát byla skvétající země a dnes je to spálená, rozkradená země, beru to rozkradené spáleniště. A jsem rád, že to tak cítí asi 80% Čechů.

Žádné komentáře:

Okomentovat